Moda

OVAKO SE PRAVILNO NOSI ROLKA: Ceo život pogrešno oblačimo omiljeni zimski modni komad (VIDEO)

Modna blogerka otkrila je da se uz malu promenu na okovratniku može postići fantastičan efekat.

05.02.2023 10:02

OVAKO SE PRAVILNO NOSI ROLKA: Ceo život pogrešno oblačimo omiljeni zimski modni komad (VIDEO)
shutterstock.com

U hladnim zimskim danima omiljeni komad garderobe postaje topla rolka koja nas štiti od hladnoće a ujedno čini da izgledamo šik. Može se lako kombinovati kako uz poslovnu, tako i uz dnevnu kombinaciju. Rolke mogu biti elegantne, sportske, od različitih materijala te svako može odabrati onu koja najviše odgovara njegovom stilu. Osim žena, rado je nose i muškarci, a poslednjih godina vratila se u mušku modu i to na velika vrata.

pexels.com

Rolke su omiljeni modni komad tokom zimskih dana

 

Pored svih nabrojanih različitosti, jedna je konstantna a to je da se rolka nosi tako što se deo koji ide uz vrat oblači tako što se preklopi ka spoljašnjoj strani. Meri Orton blogerka koja se bavi modom u Njujorku, odlučila je da nam pokaže kako zaista treba nositi rolke. Njen video je brzo dobio 2, 8 miliona pregleda, a gledaoci su zapanjeni savetom koji je dala.

 

 

Blogerka je objasnila da umesto što godinama unazad rolku zavrćemo ka spoljašnjoj strani, treba da je zavrnemo sa unutrašnje iz nekoliko razloga. Jedan od njih je taj što grudi i dekolte dolaze do izražaja, nema "nereda" sa drugim slojem rolke, dok je drugi razlog takođe logičan, a to je da, ukoliko volite da nosite ogrlice iz nekoliko "slojeva", na ovaj način ćete ih istaći, a nećete izgledati neugledno. Ujedno, ovakvim izgledom postići ćete mnogo sofisticiraniji izgled, pa nije na odmet ni da dva puta zavrnete rolku. 

- Nikada mi nije palo na pamet da nosim rolku na ovakav način -

- Kakvo modno otkrovenje -

- Imam 35 godina i tek sad sam ovo saznala-

- Ovo je fantastično-

- Zaista bolje izgleda -

- Kako ljudima padne na pamet ovakva ideja?- samo su neki od komentara ispod Tiktok snimka Meri Orton.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)