Moda

KUPILA JE VENČANICU OD 37 DOLARA: Poručila ju je preko interneta jer je izgledala kao iz snova, a kad ju je obukla sve je bilo jasno! (FOTO/VIDEO)

Loren Šafer Rosko je Tiktokerka koja je sa čitavim svetom podelila svoje nesvakidašnje iskustvo, budući da je imala samo tri nedelje da se spremi za svoj veliki dan.

03.02.2023 14:01

KUPILA JE VENČANICU OD 37 DOLARA: Poručila ju je preko interneta jer je izgledala kao iz snova, a kad ju je obukla sve je bilo jasno! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lorenrosko

Venčanje i venčanica najveća su preokupacija svake devojke koja mašta o danu kada će izgovoriti sudbonosno "da", želeći da im on bude jedan od najposebnijih u životu. Uglavnom ga zamišljaju bajkovito s trenutkom u kom će se one pojaviti poput princeza u najlepšoj haljini. Zato podrobno planiraju i osmišljavaju kakvu će venčanicu obući, pa potraga za njom često traje i mesecima pre same svadbe. 

Ipak, dok većina devojaka na odabir haljine potroši silno vreme, o stresu da i ne pričamo, ima i onih koje to odrade očas posla i to, verovali ili ne, preko interneta. Teško da bi se mnoge odlučile da se za svoj poseban dan pojave u nekoj haljini koju su poručile onlajn, međutim, Tiktokerka Loren Šafer Rosko, odlučila je da uradi upravo to - da reskira i kupi haljinu kakvu je zamislila, a koju je pronašla na jednoj internet stranici. 

Inače, ona i njen partner su organizovali proslavu veridbe, koja se pretvorila u venčanje, a za pripremu slavlja su imali svega tri nedelje na raspolaganju. Tako je i Loren imala veoma malo vremena da pronađe adekvatnu venčanicu. Ona je, međutim, imala jasnu viziju kakvu venčanicu želi - da bude potpuno otvorenih leđa jer se, kako je rekla, "razbila" u teretani da bi postigla željenu figuru.

Najinteresentnije je, ipak, da je haljina koju je naručila onlajn koštala svega 37 dolara. Na njoj su, otkrila je Loren, urađene samo dve sitne prepravke, koje je odradila Lorenina majka, i to da bi zadnji deo, odnosno otvorena leđa, bio spušten još malo prema zadnjici. S druge strane, dekolte je diskretno povezala kako izrez ne bi bio dubok. 

Printscreen/Tiktok/lorenrosko

Tiktokerka je za pronalaženje haljine imala samo tri nedelje i poručila ju je onlajn 

Reakcije oduševljenih ljudi nisu izostale. 

- Izgledaš savršeno, nisam ni zapazila tvog supruga -

- Takođe - zašto trošim toliko na odeću koju obučemo jedanput? - 

- Moja je koštala 140 dolara i mislila sam da je jeftina -

- Najbolja haljina ikada -

- I izgledaš tako sjajno u njoj, i deluje poput odeće od milion dolara - 

- Najbolja ideja ikada, pogotovo što će to biti obučeno jednom! - ređali su se komentari. 

Devojka je u snimku pokazala više kadrova i slika satenske venčanice koja joj je stajala kao salivena.

- Činjenica je da nisam imala mnogo vremena , nisam želela da potrošim na hiljade dolara i želela sam da se osećam seksi. Mislim da sam to postigla, a više nije ni važno kad se udaš za ljubav svog života. Ionako se osećate kao milion dolara - kaže devojka u objavi.

Mladenci su blistali u punom sjaju, a Loren je na glavi imala dugačak veo, dok joj je kosa bila vezana u punđu. Mnogi su njen stajling ocenili kao čist pogodak i rekli da za kritike modne policije nema mesta, dok su neke dame rekle da bi trebalo "legalizovati" jeftine venčanice jer ne samo što štede novac, već mogu sjajno da izgledaju na mladoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)