Moda

MLADA KONOBARICA OTKRILA ŠTA KRIJE ISPOD CRNE UNIFORME: Spreda izgledam kao i svaka druga devojka, ali kada se okrenem, nastupa šok! (VIDEO)

Beatriz na društvenoj mreži TikTok svakodnevno oduzima dah pripadnicima jačeg pola, pa je mnogi zovu svojom devojkom iz snova.

01.02.2023 12:01

MLADA KONOBARICA OTKRILA ŠTA KRIJE ISPOD CRNE UNIFORME: Spreda izgledam kao i svaka druga devojka, ali kada se okrenem, nastupa šok! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/.beatrriz

Žene se koriste raznoraznim trikovima kako bi istakle neke adute kod sebe, ali često i prikrile nedostatke na telu. Većina nas se često odlučuje za tamniju odeću jer je opšte modno pravilo da ona vizuelno "smanjuje" broj kilograme i čini nas vitkijim. Međutim, nekada i različiti uglovi gledanja, naročito kada poziramo pred kamerama, mogu dati drugačiji utisak i promeniti pogled na sve. Upravo to je dokazala i jedna Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Beatriz

Influenserka je, naime, ukombinovala crnu košulju s dugmićima sa uskim crnim helankama kako bi svojim pratiocima pružila uvid u različita gledišta i vizuelne varke koje se mogu javiti kada je u pitanju izgled tela.

Printscreen/Tiktok/.beatrriz

Dpk je u tamnijoj odeći, Beatriz izgleda značajno vitkije, posebno ukoliko pozira samo spreda 

Iako gledajući spreda Beatriz generalno ima prosečnu figuru, kada se okrenula ona je sve ostavila u šoku. Pokazala je da je krase bujne obline i da ima figuru peščanog sata. Sama je istakla kako joj je uniforma za posao, budući da radi kao konobarica, "najzahvalnija" za nošenje jer joj omogućava "vrhunski izgled".

Njeni pratioci su bili oduševljeni i njenom radnom uniformom i njenom figurom.

- Izgledaš neverovatno božanstveno.-

- Veoma lepo -

- Definitivno sam se zaljubio u tebe -

- Devojka iz snova -

- Ti si najlepša devojka koju sam danas video! - komentarisali su njeni obožavaoci, očigledno muškog pola.  

Iako tiktokerka evidentno ima višak kilograma, ona je pokupila simpatije korisnika mreže, naročito muškaraca koji su bili oduševljeni njenom figurom. Koliko Beatriz voli sebe i odiše samopouzdanjem i pored toga, govore i druge njene objave u kojima se pojavljuje u različitim autfitima.

Devojci su mnogi poručili da sjajno izgleda i da se i preko ekrana "oseća njeno samopouzdanje". Inače, Beatriz bez ustručavanja nosi i miniće i tada stalno dobija pohvale na račun izgleda

BONUS VIDEO:

Komentari (0)