Moda

DA LI SAM OBUČENA NEPRIMERENO ZA KANCELARIJU? Poznata Tiktokerka doživela neviđenu neprijatnost na poslu, šefica je imala samo jedno pitanje za nju! (VIDEO)

Dženi je tridesetosmogodišnjakinja koja, uprkos višku kilograma i komentarima kritike sa kojima se svakodnevno suočava, zrači samopouzdanjem.

30.01.2023 16:01

DA LI SAM OBUČENA NEPRIMERENO ZA KANCELARIJU? Poznata Tiktokerka doživela neviđenu neprijatnost na poslu, šefica je imala samo jedno pitanje za nju! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/jenniealamode

Očekivani dres-kod za posao podrazumeva obući se prikladno i korporacijski ili jednostavno doći u odeći koja ne otkriva previše kože i prihvatljiva je za radno okruženje. Međutim, mnoge dame podležu raznoraznim trendovima, pa žele da svoju atraktivnost iskažu i na poslu, neretko dolazeći u kratkim suknjama, dekoltiranim majicama i slično. Nije redak slučaj da se mnoge od njih pohvale golotinjom na društvenim mrežama i uz to se požale da su bile na meti kritika šefova koji su im ukazali na propuste u oblačenju. Tako je i jedna mlada Tiktokerka, koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Dženi, podelila sa pratiocima svoj izbor odeće za kancelariju, na koju je njen nadređeni reagovao burno. 

Dženi je plus sajz devojka, međutim, to je ne sprečava da se oko svog autfita za posao ozbiljno potrudi. Ona je tako jednom prilikom za kancelariju odabrala zeleni kratki top napravljen od posebnog materijala. Naime, majica sama po sebi ne bi bila sporna da na sebi nema čipku, pa podseća na odeću koja se nosi za neke intimne trenutke.

Printscreen/Tiktok/jenniealamode

Mlada Tiktokerka je otkrila zbog kakvog je stajlinga dobila upozorenje na poslu da je neprimereno odevena

Tiktokerka je uz top nosila usku crnu suknju do kolena, dok je preko ponela košulju u istoj boji. Prokomentarisala je u objavi da redovno viđa devojke nose donji veš na poslu, ali da je "očigledno samo ona problem". 

- Na poslu nosiš samo grudnjak- zapanjeno je šefica upitala Dženi.  

Iako je Dženi bila iskrena sa svojim pratiocima i istakla da je možda stvarno preterela, njeni pratioci su brže bolje prokomentarisali njen izgled i većina joj je dala podrškku.

- U redu, ali ta boja ti savršeno stoji -

- Mislio sam da je to sasvim normalna majica -

- Da li je prihvatljivo ili ne, vaš tip tela ne odgovara standardima lepote. Jer izgledate divno! -

- Stajling je divan kao i ti - komentarisali su korisnici mreže.

Inače, ta 38-godišnjakinja svakodnevno objavljuje snimke na kojima pokazuje ljubav prema modi i odeći, ali i to kako i pored viška kilograma voli sebe i zrači samopouzdanjem. Često se, međutim, susreće s negativnim komentarima ljudi koji joj upućuju uvredljive reči. 

@jenniealamode @Jweisberg1 and @Spanxbeluga are both awesome and the fat online experience is cr@p. #fatbodiesdoingthings #fatexperience #doublestandardsmuch #existingwhilefat ♬ original sound - Jennie

U mnogim komentarima u kojima se obračunala sa njima, Dženi je objasnila da nije njihov posao da objašnjavaju bilo kome kako zbog zdravlja treba da smršaju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)