Brak i veze

MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece!

Još jedan primer da ljubav ne zna za godine.

11.06.2024 21:10

MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece!
facebook-printscreen-Brittany Euerle

Dag Oirl (75) ima 13 praunučadi, ali to ga nije sprečilo da osnuje novu porodicu sa ženom 44 godine mlađom od njega. Britani Oirl (31) imala je 22 godine i bila je trudna sa detetom svog bivšeg muža kada se neočekivano zaljubila u Daga, veterana vazduhoplovstva. Oni su u međuvremu postali par, a sada su ponosni roditelji dvoje dece. Zbog velike razlike u godinama mnogi često greškom pomisle da je Dag deda, a ne otac svojih ćerki.

Britani je 2014. godine radila u bolničkoj perionici, dok je Dag bio tehničar u hotelu. Oboje su prolazili kroz nesrećne brakove i često su se susretali tokom dugih smena, gde su počeli da se upoznaju i razgovaraju.

- Dag je bio preko četiri decenije stariji od mene, ali bio je moj omiljeni kolega. Ubrzo sam počela da mu se poveravam o svom predstojećem razvodu. Tako je sve počelo. Naša veza i povezanost su bili neosporni. Zaljubila sam se u njega - priseća se ova žena, a o tome je pisao i The Sun.

facebook-printscreen-Brittany Euerle

Britani i Dag

Dag je takođe u tom periodu prolazio kroz razvod, pa se dvoje kolega zbližilo zbog zajedničkih problema. Par je zvanično obelodanio vezu juna 2016. gidine, uprkos reakcijama porodice i prijatelja. 

- Nakon što su videli razaranje mog braka, moja porodica je bila srećna zbog mene, ale ne cela. Neki rođaci se me prozvali sponzorušom - iskrena je bila Britani.

Dag i Britani su počeli da žive zajedno, verili se i počeli da pokušavaju da dobiju decu 2019. godine. Nakon dva pobačaja, dobili su prelepe dve ćerke koje sada imaju pet i dve godine, dok sa njima živi i Britanin sin.

- Dag zbog svojih godina nije uvek mogao da trči sa decom ili baca fudbalsku loptu, ali je bio najbolji otac i zaista nam je pružio ceo svet. On se povukao sa posla i postao tata koji ostaje kod kuće, brinući se o deci dok ja radim. Njegova starija deca su postala ljubomorna, jer nikada nisu imali isto kvalitetno vreme sa njim. Ljudi često mešaju Daga, misleći da je deda, a ne otac naše dece, ali prestali smo da ih ispravljamo, da ne bi gubili vreme - istakla je Britani.

Dagova deca su vremenom počela da prihvataju Britani i poštuju njenu ljubav prema njihovom ocu. 

- Osećam se najzad kao deo porodice u svakom smislu. Nadam se da ću podići svest za druge parove sa velikom razlikom u godinama. Ne možete dopustiti da nešto kao što je broj stane na put vašoj sreći. Ljubav koju Dag i ja imamo je kao plamteća vatra - istakla je ova srećna žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)