Brak i veze

ONA IMA 34, ON 77 I DOBAR ODNOS ODRŽAVAJU JEZIKOM: "Nisam sponzoruša, volim starije muškarce!" (VIDEO)

Par je već deceniju u vezi, a upoznali su se putem sajta.

20.08.2024 15:37

ONA IMA 34, ON 77 I DOBAR ODNOS ODRŽAVAJU JEZIKOM: "Nisam sponzoruša, volim starije muškarce!" (VIDEO)
youtube-Love Don't Judge

Imani (34) i njen dugogodišnji partner Lari (77) izazvali su buru komentara na društvenim mrežama, nakon što su podelili priču o svojoj vezi, koja traje skoro deceniju. Njihov odnos, koji je počeo na sajtu za upoznavanje, sada je na korak od braka. Međutim, mnogi skeptici tvrde da je Imani u tome zbog novca, budući da je između njih dvoje velika razlika u godinama od bezmalo pet decenija.

Ova žena ne krije da joj Lari pruža finansijsku podršku, ali odbacuje optužbe da je motivisana materijalnim interesima. 

- Oduvek sam smatrala starije muškarce privlačnim. Lari je bio veoma atraktivan na fotografijama, a kada sam ga upoznala uživo, nije me razočarao - izjavila je Imani u emisiji "Love Don't Judge" na Jutjubu.

Par uprkos razlici od 43 godine, ističe da slična interesovanja i dobra komunikacija održavaju njihovu vezu jakom. 

- Kada sam sa njima, ne primećujem razliku u godinama, jer tako dobro komuniciraju - objašnjava njihova prijateljica Karolina, koja ih često prati na putovanjima.

Imani, koja često deli trenutke iz svog života sa Larijem na društvenim mrežama, kaže da sa njim nikada nije dosadno. Par uživa u luksuznom životu, putujući na popularne destinacije poput Dubaija i Pariza, gde Lari redovno časti Imani šoping izletima.

- Najveće zadovoljstvo mi pružaju šoping ture u Parizu. Lari retko kad odbije moje želje za šopingom - iskrena je ona.

Lari, koji je nedavno zaprosio Imani tokom putovanja u Francuskoj, kaže da je njihova veza ojačana kroz zajedničke izazove i osude okoline. 

- Naša veza je drugačija i ljudima je često neprijatno zbog te različitosti. Međutim, ja ne mogu da zamislim život bez nje - istakao je on.

Iako su svesni kako razlika u godinama može uticati na njihovu budućnost, Imani naglašava da je Lari promenio njen život na mnogo načina. 

- Učinio je mnogo za mene, emocionalno, duhovno i finansijski i zbog njega sam odrasla - priznaje ova žena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)