Brak i veze MOJ MUŽ JE 44 GODINE STARIJI OD MENE: Više ne ispravljamo ljude na ulici koji misle da je on deda, a ne otac naše dece! 21:10
Brak i veze IMALA JE 18, A ON 54 KAD GA JE UPOZNALA: "Svi misle da mi je tata, a ne verenik - briga me što nas ljudi ogovaraju!" (FOTO) 21:02
Ispovesti IMA 18 GODINA I U VEZI JE SA MUŠKARCEM OD 60: Tek kad čujete gde su se upoznali, bićete zgroženi! 21:44
Zanimljivosti 4 PUTA SE ŽENIO, DRUGI BRAK MU TRAJAO SAMO 15 DANA: Glumac se napokon skrasio pored 31 godinu mlađe Beograđanke 13:02
Brak i veze UPOZNALI SMO SE KADA SAM JA IMAO 56, A ONA 22: Nikad se ne svađamo i top se slažemo u krevetu - a 8 godina smo zajedno! 22:02
Brak i veze MOJ OTAC GA JE MRZEO I VREĐAO GA: Nataša ima 20 godina starijeg dečka i evo šta je najviše muči 16:06
Ispovesti IMAM 29 GODINA, A DEČKO 63 - I ZALJUBILA SAM SE U NJEGOVE PARE: Prava ljubav može da se rodi iz koristi, oni su dokaz! (VIDEO) 21:01
Brak i veze ONA IMA 63 GODINE I DEČKA KOJI JE 37 GODINA MLAĐI - I ČEKAJU BEBU: "Realno, može baba da mu bude", na mrežama ih žestoko osudili! 18:12
Ispovesti MUŽ ME JE OSTAVIO ZBOG DUPLO MLAĐE LJUBAVNICE: Kad čujete šta joj je rekao, ostaćete zgranuti! (FOTO) 20:35
Ispovesti IMA TEK 18 GODINA, A ZALJUBIO SE U ŽENU STARIJU 12 GODINA: "Prijatelji mi kažu da me ona samo koristi, ali ja joj verujem!" 21:50
Brak i veze UPOZNAO JE 22 GODINE STARIJU ŽENU I ODMAH SE ZALJUBIO: "Ne smeta mi što je njen sin 3 godine mlađi od mene, savršeno se slažemo!" (VIDEO) 19:00
Brak i veze OVAJ PAR TRPI OSUDE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Meri više nije mogla da ćuti, pa je svima zapušila usta! (VIDEO) 16:00