Roditeljstvo

ČEKALA GA JE UPLAKANA NA KUĆNOM PRAGU: Emotivna scena susreta sina i majke nakon 20 godina, rasplakala sve!

Unuka je uspela da zabeleži nesvakidašnji i dirljiv trenutak dugo očekivanog susreta.

28.06.2024 20:15

ČEKALA GA JE UPLAKANA NA KUĆNOM PRAGU: Emotivna scena susreta sina i majke nakon 20 godina, rasplakala sve!
printscreen/tiktok/ jimenagomez04

Susret majke i sina koji su se videli tek nakon 20 godina ispred njene kuće, naterao je suze na oči mnogima na TikToku, a snimak je sakupio neverovatnih 32, 4 miliona pregleda.

Sticajem okolnosti često su mnogi od nas primorani da žive daleko od svojih što im ne omogućava češća viđanja. Nažalost, različiti razlozi dovedu do toga da skoro pa raskinu vezu sa porodicom nekoliko godina.

Susreti nakon toliko dugo vremena mogu biti vrlo emotivni, a to dokazuje i snimak koji je postao viralan na Tiktoku. Njega je zabeležila ćerka jednog Lationamerikanca sa Floride, uhvativši najemotivniji trenutak kada je došao da poseti svoju majku.

Himena je usnimila svog oca Hose Gomeza kako dolazi u susret vremešnoj starici dok ona izgovara "hijo" (na španskom "sine), a zatim kako je grli prvi put nakon 20 godina. 

@jimenagomez04 she hit us with the “i never thought i was going to say my goodbye” 💔. #fypage #parati #immigrantparents … btw i wanted to repost with the original sound (sorry for posting it twice) @Jose Gomez ♬ sonido original - Kyler

Devojka je navela u objavi, da je njen otac mislio kako više nikada neće videti majku, ali na sreću život je za njega planirao drugačije. Nisu poznate okolnosti zbog čega je porodica bila tako dugo razdvojena, sem što se na Hoseovom profilu može videti da radi na građevini težak posao, verovatno daleko od svoje majke.

Majka ga je dočekala širom raširenih ruku, a ovom muškarcu nisu prestale da teku suze. U ažuriranoj objavi, vide se njih dvoje kako provode zajedno sve vreme, kako Himenin otac proslavlja rođendan u društvu svoje majke i kako su ponovo srećni zajedno. U opisu je ona navela da ga je njena baka zadnji put videla kao mladog momka, a sada kao oca velike porodice.

- Zašto 20 godina?

- I svi plačemo naravno...

- "hijo" sve što radim je da plačem na ovoj aplikaciji.

- Moj tata se sreo sa mojom majkom nakon 30 godina i počeli su da se svađaju.

- Plačem u toaletu.

Na emotivnu scenu sina i majke niko nije ostao ravnodušan, a mnogi su komentarisali da se verovatno radi o imigrantu koji je zbog čitavog protokola i svega što prati neposedovanje dokumentacije za boravak, bio primoran da živi daleko od svoje majke, koju uživo nije mogao da vidi.

Srećan kraj je u svakom slučaju obradovao ljude na društvenim mrežama koji su bili srećni zbog njihovog ponovnog susreta i iznenađenja koje je Hose priredio svojoj majci koja ga je čekala na kućnom pragu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)