Roditeljstvo

TRUDNICA POKAZALA STOMAK PA ZAPLESALA: Svi su šokirani koliko je veliki, plaše se za njeno zdravlje a kritikuju jedno

Pojavila se sa ogromnim stomakom ljudi ostali u šoku da li nosi blizance ili četvorke.

27.06.2024 17:38

TRUDNICA POKAZALA STOMAK PA ZAPLESALA: Svi su šokirani koliko je veliki, plaše se za njeno zdravlje a kritikuju jedno
Printscreen/tiktok/carlakmusicc

Trudnički dani obično podrazumevaju odmaranje i nenaprezanje a nekada i lagane šetnje kako bi buduća majka mogla da iznese trudnoću na regularan način i očuva svoje zdravlje. Malo je verovatno da ćete videti trudnicu koja pleše i to u odmakloj trudnoći.

Na TikToku se pojavio snimak koji je šokirao ljude, a na kojem se vidi kako mlada žena pleše sa ogromnim stomakom u 34 nedelji trudnoće. U usporenom snimku koji je objavila Karla koja se na društvenim mrežama predstavlja kao muzičarka, vidi se kako ona njiše kukovima uz ritmove muzike držeći trudnički stomak dok se sve vreme smeši. Ova Špankinja bez ikakvog naprezanja demonstrira zahtevne korake uz ritmove lagane muzike.

Snimak je sakupio 3,4 miliona sviđanja a ljudima je bilo nepojmljivo da trudnica koja je bukvalno pred porođajem pleše na taj način.

Žena izgleda atraktivno i održava sjajnu figuru uprkos tome što će uskoro beba ili više njih doći na svet. A koliko će ih biti, pitali  su se i njeni pratioci.

- Mislim da ona nosi četvorke.

- Ko ti je ovo uradio?

- Ovo me je izlečilo od beba!

- Da li pritisak raste ili se smanjuje?

- Definitivno su blizanci..

- Okej, ko se sada još plaši da bude trudan - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako po njenom licu i figuri otpozadi nikada ne bi pretpostavili da je ona trudna. Iako je naišla na osude zbog plesa, pitanja koliko beba nosi, većina korisnika je bila složna u tome da buduća mama zaista prelepo izgleda i da zrači posebnim sjajem, što je za takvu zahtevnu i odmaklu trudnoću za svaku pohvalu.

Među korisnicima je bilo onih koji su bili zabrinuti za njenu bezbednost i bezbednost beba, zbog čega su joj rekli da se mole da sve protekne bez komplikacija. Osim toga mnogi su je okarakterisali kao hrabru i buduću majku koja će se savršeno brinuti o svom potomstvu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)