Roditeljstvo

OTKRILA ISTINU O TRUDNOĆI, PA POSTALA ZVEZDA: Sve je počelo kao šala, a usledili su milioni! (VIDEO)

Džena je dokumentovala svoju trudnoću i promene koje je doživelo njeno telo.

16.06.2024 18:43

OTKRILA ISTINU O TRUDNOĆI, PA POSTALA ZVEZDA: Sve je počelo kao šala, a usledili su milioni! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/quenchyouradventure

Džena Čips (29) koja živi na Floridi nije ni slutila da će postati zvezda društvenih mreža. Ona i njen suprug Džeremi saznali su 26. avgusta prošle godine da će po prvi put postati roditelji. Džena je, više iz šale, odlučila da dokumentuje svoj prolazak kroz drugo stanje i zabeleži kako se njeno telo menja tokom 9 meseci trudnoće kako beba raste. 

Ona je snimke objavljivala na TikToku i obećala je pratiocima da će sve biti autentično bez ikakvih dorada, piše People. 

Samo iskreno 

U jednom od prvih snimaka nasmejana Džena je snimila svoj ravan i zategnut stomak, pokazala vitke noge i ruke.

- Kad sam otišla kod lekara na prvi pregled odmah me je upozorio da ću se tokom trudnoće ugojiti 10 do 15 kg. Na kraju trudnoće imala sam gotovo 28 kilograma viška - rekla je ona.

Džena je snimala i objavljivala snimke iz meseca u mesec ne sluteći da će joj to doneti ogromnu popularnost na mrežama. Njeni snimcu su brojali milionske preglede.

- Mislila sam da će ljudima biti zanimljivo da vide kako se telo menja tokom trudnoće, ali nisam ni sanjala da će snimci postati viralni. Kako je rastao moj stomak tako je rastao i broj pregleda - dodala je Džena.

 

 

Njeni snimci ne samo da su izazvali veliko interesovanje na mrežama, već su ljudi komentarisali promenu njenog tela tokom trudnoće. Većina komentara je bila pozitivna, ali je bilo i onih koji su smatrali da bi trebalo više da povede računa o ishrani i da ne dozvoli sebi da se previše ugoji.

- Bilo je dosta onih koji su, kako je trudnoća odmicala, primećivali da izgledam umorno, natečeno... Bilo je i onih koji su priznali da ih je pogled na moje telo naterao da razmisle da li u opšte žele decu. Ipak, bilo je mnogo više pozitivnih komentara. Hej, pa ja sma u drugom stanju i ljudima se najviše dopala moja iskrenost zato sam i ja cenila njihove iskrene komentare - rekla je ona.

 

 

Poslednji snimak je napravila nedelju i po dana pred porođaj. Stomak joj je bio ogroman, a Džena priznaje da nije bilo lako.

- Koliko god da se pripremate za trudnoću nikada ne znate šta se može dogoditi i zato ne budete strogi prema sebi. Pogledam te snimke i smejem se sama sebi koliko sam bila naivna. Naučila sam da je svako telo drugačije - zaključila je ona.

 

 

Džena se porodila u maju i na svet donela preslatku devojčicu. Ona i njen suprug Džeremi nastavili su da objavljuju snimke ovog puta kako se snalaze u ulozi tate i mame. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)