Roditeljstvo

TRI PUTA ME JE PLJUNULA U LICE: Žena šokirana ponašanjem devojčice, evo šta su radili roditelji za to vreme! (VIDEO)

Roditelji se nisu udostojili da se izvinu za ponašanje svog deteta.

25.06.2024 08:30

TRI PUTA ME JE PLJUNULA U LICE: Žena šokirana ponašanjem devojčice, evo šta su radili roditelji za to vreme! (VIDEO)
Shutterstock, Printscreen/TikTok/ shaylamonnier

Deca umeju da budu slatka kad su mala, ali i vrlo nevaspitana. Kako je ispričala Šejla Monie, ona je na spostvenoj koži, tačnije na licu, osetila neprijatnost na letu od Atlante do Denvera, piše People.

Prema njenim rečima devojčica starost od tri do pet godina koja je sedela u redu ispred nje u avionu, jednom trenutku se popela na sedište, okrenula se prema njoj i pljunula je u lice.

- Bila sam šokitana! Njena pljuvačka mi se zalepila za lice i za ruku mog muža koji je sedeo pored mene. Ne razume tu vrstu nevaspitanja, dovoljno je stara da zna da to ne sme da radi - rekla je Šejla u snimku koji je postavila na TikTok.

Nevaspitano dete 

Kad su videli šta radi, roditelji devojčice pokušali su da je obuzdaju ali uzalud.

- Dete se borilo sa tatom i mamom, da bi u jednom trenutku ponovo uradila isto. Pljunula me po licu. Ovog puta sam podigla ruku samo da bih sprečila da njena pljuvačka ponovo dospe na moje lice. Njeni roditelji su je zgrabili i naterali da sedne, ali se ona borila. Ni u jednom trenutku njeni tata i mama se nisu udostoji da mi se barem izvinu za ponašanje svog deteta - rekla je Šejla, inače majka petro dece.

Neposlušno dete se ponovo okrenulo i pljunulo je u lice i treći put.

- Njena pljuvačka je letela na sve strane. Ja nisam za to da se deca batinama uče lepom ponašanju, ali ako pljuješ drugim ljudima u lice sigurno neću biti nežna. Moj muž je u trenutku izgubio živce i strogim glasom se obratio  roditeljima devojčice: "Ako vi ne možete da držite svoje dete pod kontrolom, ja ću to učiniti za vas" - rekla je Šejla. 

Pošto su oba roditelja nosila maske za lice, njen muž je predložio da i detetu stave masku što je izazvalo revolt kod devojčicine mame.

- Da imate decu možda biste i razumeli! - besno je rekla detetova mama.

Šejlin muž nije mogao da istrpi ovu provokaciju.

- Imamo petoro dece i šestoro unučadi i budite sigurni da niko od njih ne bi uradio ovako nešto - dreknuo je moj muž.

Komešanje je primetila i stjuardesa koja je došla do njih i zamolila roditelje da detetu stave masku na lice. Šejla je objasnila da promena sedišta nije bila opcija, jer je let bio ispunjen do poslednjeg mesta. Zato je uzela u ruke časopis kako bi se zaštitila od pljuvačke deteta ako ponovo pokuša isto.

 

 

Ona napominje da je devojčica spavala ceo let sve do incidenta sa pljuvanjem tako da nije bila nemirna zbog duge vožnje avionom.

- Ovo je neverovatno! Šokiran sam da roditelji nisu reagovali i izvinuli se zbog ponašanja svog deteta. 

- Nežno roditeljstvo ne znači da vaše dete može da se ponaša kako mu padne na pamet i da pljuje ljude.

- Deci putovanje može da bude stresno, ali to nije izgovor za ovakvo ponašanje. Čudi me da stjuardesa nije oštrije reagovala. Razmažena deca imaju još razmaženije potomke - bilu su samo neki od komentara na Šejlin post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)