Zanimljivosti

"ZAMISLI DA SI PRETHODNI VLASNIK I VIDIŠ SVE OVO": Kupili su najružniju kuću u kraju, a ono što su od nje napravili ostaviće vas u neverici (VIDEO)

U rukama profesionalaca ova nekretnina zaličila je na pravi dvorac.

08.08.2023 17:00

"ZAMISLI DA SI PRETHODNI VLASNIK I VIDIŠ SVE OVO": Kupili su najružniju kuću u kraju, a ono što su od nje napravili ostaviće vas u neverici (VIDEO)
Printscreen/TikTok/thishouse5000

Dom je mesto gde se opuštamo i pronalazimo mir, pa svako od nas zbog toga teži da ga učini što prijatnijim i boljim za boravak. Iako nisu svi u mogućnosti da sebi priušte najluksuznije mesto za stanovanje, većina se trudi da od onoga što ima napravi najbolji kutak za sebe i svoje najmilije.

Ipak, među svima nama ima i onih koji u mnogim stvarima vide veliki potencijal. Takvi kreativci među nama u stanju su da od ničega naprave nešto. Jedan bračni par iz Toronta odlučio je da kupi kuću koja je bila u najgorem stanju u njihovoj ulici i da je potpuno preurede. Budući da su je zatekli u zastarelom stilu , renoviranje je bilo neophodno. Spavaća soba, kuhinja i ostale prostorije bile su potpuno zapuštene, a drvene stepenice koje su vodile do sprata su izgledale prilično loše.

Printscreen/TikTok/thishouse5000

Stare stepenice su ružile izgled kuće

Elena koja je specijalista za enterijer i kućno dekorisanje, podelila je svoje i iskustvo partnera nakon što su kupili tu kuću. Posle temeljnog preuređenja i renoviranja oni su dobili potpuno novi dom u drugačijem stilu koji odiše elegancijom i luksuzom. Za sve je bilo potrebno malo volje i naravno ulaganja. Oni su svoj novi dom podelili na TikTok mreži sa svojim pratiocima, a objava je sakupila više od pola miliona sviđanja. Oduševljeni korisnici mreže su komentarisali da se od svega može napraviti nešto novo i drugačije.

- Zamisli da si prethodni vlasnik i vidiš sve ovo.

- Niste zadržali roze kupatilo?

- Kuća je bila "zrela" za renoviranje. Izgleda neverovatno sada.

- Samo prevaziđeno. U suštini nije loša kuća. Ali sada svakako deluje lepše.

- Ako je ovo najgora kuća želim da vidim najbolju - komentarisali su korisnici mreže.

Većina je bila pozitivno iznenađena transformacijom rekavši da, kakva god bila kuća u pitanju, novi vlasnici su se potrudili da ona dobije najlepši mogući izgled. Neki su u ovome videli veliki trud koji je par uložio dok su drugi rekli da kuća i nije izgledala toliko loše, te da je za nečiji ukus i to stil za "sebe". 

Mnogi su u prethodnom izgledu kuće pronašli neke simpatične detalje za koje su rekli da ih ne bi menjali. Drugi su istakli kako kuća nije bitna koliko komšiluk, jer se izgled doma može promeniti ali ne i naše novo okruženje. 

Elena često deli na svom nalogu savete za uređenje doma i neke trikove koji kuću čine skupljom i elegantnijom. Dosta pažnje posvećuje unutrašnjem dekorisanju, poput zidova i cveća koje posebno voli. Ipak, rad na staroj kući za nju i njenog supruga bio je poseban izazov.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)