Zanimljivosti

PLESALA JE NA KRUZERU NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ SE DESITI NEKOLIKO MINUTA KASNIJE: Snimak ove žene obišao je ceo svet! (VIDEO)

Uživala je u dobrom provodu ali je zaboravila na jedan detalj.

06.08.2023 14:02

PLESALA JE NA KRUZERU NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ SE DESITI NEKOLIKO MINUTA KASNIJE: Snimak ove žene obišao je ceo svet! (VIDEO)
Instagram-kinkistry

Putovanja uvek imaju posebnu draž i na njima se svi pomalo opuste. Upravo to je bio slučaj i sa jednom gospođom koja je izazvala salve smeha i gotovo preko noći postala poznata. Naime ona je rešila da uživa u svim čarima zabave na kruzeru. 

Preovlađuju mišljenja da svi koji krstarenje brodom sebi mogu da priušte, imaju ujedno i putovanje bez ikakvih briga. Sve obroke imaju na brodu, ruta obilaska gradova i plaža je takođe unapred poznata, pa svi oni koji se odluče na ovaj vid odmora, mogu i da odmaraju u pravom smislu reči. Jedna gospođa izgleda da je to shvatila doslovce tako. Naime, ona je rešila da se proveseli i u zabavnom programu koji je usledio posle večere. 

Ona je tokom učestovanja u limbo densu ponosno prošla ispod konopca, ali je previdela jedan detalj. Naime, ona je ponela periku, ali zaboravila je da je dodatno pričvrsti uz glavu. Njena perika je tako spala odmah pošto je zabacila glavu unazad.

Gospođa je u levoj ruci držala piće i uopšte čak nije ni osetila trenutak kada je ostala bez “kose”. Momak koji je držao konopac ju je potapšao po ramenu dodavši joj za periku. Ova žena je zapanjeno uzela "kosu", na koju je očigledno totalno zaboravila i jednim potezom ruke ju je vratila na glavu. Ona je zbunjeno spustila piće na pod, vratila periku na glavu i ponovo uzela piće i nastavila da pleše baš kao da se ništa nije ni desilo. 

Snimak je dobio oko 25.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Dame, molim vas, ubuduće pričvrstite vaše perike pre nego kerenete pod konopac! - stoji u opsu snimka koji je izazavo salve smeha.

- Koliko sam se smejala!

- Gospođo, pobeže ti kosa!

- Ne razumem, zašto nije šnalom makar pričvrstila periku?

- Šta li će joj perika po letnjoj vrućini.

- Ova perika je prva dotakla dno, prema tom ova dama ispada u igri konopac!

- Žena koja je u fazonu, vratiću kosu nazad i žurka može da se nastavi!

- Ja bih umrla od blama!

- Svi koji sebi mogu da prušte ovakvo krstarenje treba ovako da budu opušteni!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)