Horoskop

AKO STE BLIZANCI, BEŽITE OD JARCA, dok je strelcu bolje da se kloni raka! OVO SU NAJGORI PAROVI U ZODIJAKU!

Vi biste na putovanja, on bi radije ostajao kod kuće. Vi volite druženje, a on je dovoljan sam sebi. Pitate se "zar toliko možemo biti različiti?" Možda vam zvezde nisu naklonjenje i niste kompatibilni po horoskopu.

01.09.2022 21:00

AKO STE BLIZANCI, BEŽITE OD JARCA, dok je strelcu bolje da se kloni raka! OVO SU NAJGORI PAROVI U ZODIJAKU!
Foto: Shutterstock

Iako se većina parova na početku naizgled slažu, mnoge osobine i karakter isplivaju kasnije na površinu pa neki parovi shvate da nisu kompatibilni. Mnogi nesuglasice i mimoilaženja rešavaju uspešno, dok se drugi pitaju šta traže sa tom osobom. Možda treba samo da pronađu odgovor u horoskopskim kombinacijama koje nikako ne idu zajedno.   

Ovan i Rak

Ovo je vrlo kritična kombinacija jer su ovnovi prilično oštri na jeziku dok su rakovi po pirodi emotivci. Za ovnove je veoma izazovno biti u ljubavnoj vezi sa osetljivim rakom, koji se bukvalno rasplače za svaku sitnicu. Osetiće pritisak jer moraju da se pravdaju za sve.

Bik i Vodolija

Vodolije su po prirodi ekscentrici koji su uvek za zabavu i uzbuđenje, za razliku od bikova koji pripadaju više tradicionalnom i porodičnom tipu. Ova kombinacija teško opstaje jer su pogledi na život ova dva znaka vrlo različiti.         

Blizanci i Jarac

Blizanci su dinamični i spontani po prirodi, dok su Jarčevi ozbiljni i previše oprezni. Njihova uštogljenost guši blizance koji vole promene i iznenađenja. Sa njima će im biti dosadno, dok jarčeve nervira neodgovornost i nepouzdanost dualnog znaka Zodijaka.

Foto: Shutterstock

Jarčeva uštogljenost nervira blizance

Rak i Vodolija

Rakovi pored emocija vole i pažnju, a vodolije nisu u stanju da je pruže jer su distancirane i ne pokazuju nežnost. Rakovima to može da zasmeta i da stalno "zvocaju" zbog nedostatka pažnje, dok će Vodoliju zamarati prevelika posesivnost i osetljivost raka.

Lav i Škorpija

Ova dva znaka vole da dominiraju i među njima vlada jaka privlačnost. Međutim, stalno će se truditi da neko dođe na "tron“, a zbog ne popuštanja biće svađe, ljubomore, ali i strasnih pomirenja ukoliko dođe do prekida veze.

Devica i Strelac

Neozbljan i nonšalantan strelac nikako neće privući organizovanu i preciznu devicu. Naprotiv, smatraće ga dosadnim, zamornim i prilično neorganizovanim  tipom. Bolje da se sklonite od device ako ste strelac.

Vaga i Jarac

Vaga se u suštini slaže sa svima, ali kada je jarac u pitanju, imaće zamerke. Njegova distanciranost i škrtost na poklonima, koji imaju veliki značaj za vagu, odbiće je i ona može da potraži pažnju na drugom mestu.

Škorpija i Vodolija

Ovo nije dobra kombinacija jer Škorpija teži idealnoj vezi i odanom partneru, dok je vodolija po prirodi vickasta i društvena pa i nepredvidiva. Uvek će misliti da joj vodolija nije verna i da nije na prvom mestu kod nje.

Strelac i Rak

Strelčevi se uglavnom slažu sa svima, ali preterana osetljivost raka može izazvati poteškoće u vezi jer moraju da izvagaju svaku reč. Moraće da paze šta govore da ne bi povredili raka. Njegova posesivnost bi naročito uticala na ovu vezu i njegova stalna težnja za podrškom i pažnjom.

Jarac i Ovan

Ovo je možda i jedna od najgorih kombinacija. Ekstrovertni ovan i introvertni jarac nemaju mnogo toga zajedničkog. Zbog svoje zatvorenosti i opreznosti jarčevi nerviraju strastvene ovnove  koji su opet nepromišljeni i samokontrola im nije jača strana.

Foto: Shutterstock

Ekstrovertnost i introvertnost ovih znakova se ne podudara, pa se oni smatraju i jednom od najgorih kombinacija

Vodolija i Devica

Ovo može da bude veza koju privuče neka sila, ali isto brzo sagori jer shvate da nisu kompatibilni. Nesputane vodolije ne žele život po pravilima i preciznost koja krasi device. Vodolije žele da žive slobodno, a device ih ograničavaju i kontrolišu, što njima ne odgovara.

Ribe i Vodolije

Vodolije su realisti i hladne po prirodi, dok su ribe maštovite i često u nekim sanjarenjima o romantičnoj ljubavi. Među njima može biti odlično prijateljstvo, ali ne i ljubav zbog različitih želja koje ima svako od njih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)