Horoskop

TEMPIRANE BOMBE: Ovi znaci horoskopa imaju zastrašujuć karakter! Da li ste među njima?

Onima koji se nađu u njihovoj blizini nimalo nije lako jer je najteže otkriti šta im je okidač da eksplodiraju u sekundi.

02.09.2022 21:02

TEMPIRANE BOMBE: Ovi znaci horoskopa imaju zastrašujuć karakter! Da li ste među njima?
shutterstock.com

Verovali u horoskop ili ne, složićete se da karakteristike vaše ličnosti često mogu da se poklope sa onima koje ima vaš znak zodijaka. Nekima, međutim, upravo to i služi kao alibi za loše ponašanje, preemotivno reagovanje na neke benigne situacije i slično. 

Ova tri horoskopska znaka su prava tempirana bomba i sa njima nikada ne znate kada će doći do erupcije besa.

Shutterstock

Vodolija

Vodolija

Vodolije ljutnju doživljavaju kao sporo gorući osećaj. Njihovi napadi besa postupno se povećavaju i postaju eksplozivni. Iako ne bi svi pripadnici ovog horoskopskog znaka burno reagovali na probleme, koristili bi ih da manipulilišu svojim partnerima da odustanu od svađe ili da se slože sa onim što su pripadnici ovog znaka zamislili.

Bik

Shutterstock

Bik

Bik

Bik obično ima veoma ujednačen temperament i ne razbesni ga ruganje, podsmeh ili čak težak dan na poslu. Ipak, ako neko loše vozi ili napravi saobraćajni prekršaj, tada se njegov bes odjednom rasplamsa. Taj zemljani znak, takođe, sklon je da bude neugodnog karaktera kad je gladan. Uskratite im hranu i oni će se pretvoriti u zlovoljne zveri.

 

Shutterstock

Škorpija

Škorpija

Jedan od tiših i povučenih znakova u zodijaku, Škorpion, ne ljuti se tako lako. Naime, taj vodeni znak nikada nikome ne daje do znanja šta se događa u njihovoj duši jer svoje emocije vole da zadrže za sebe. Ipak, sve što treba da učinite da im krvni pritisak skoči, jeste da greškom uvredite njihovu porodicu. Taj znak može imati opasan ispad besa koji preti da uništi one koji su povredili njihove voljene.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)