Horoskop

Otkriveno koja su 4 horoskopska znaka NAJČEŠĆA MEĐU SERIJSKIM UBICAMA! Od ovih podataka ćete se naježiti!

Tiktokerka po imenu Lorejn otkrila je da se među najokorelijim zločincima u svetu ponavljaju četiri horoskopska znaka, a da je jedan ipak najdominantniji.

03.10.2022 21:01

Otkriveno koja su 4 horoskopska znaka NAJČEŠĆA MEĐU SERIJSKIM UBICAMA! Od ovih podataka ćete se naježiti!
shutterstock.com

Bilo da verujete u astrologiju ili je koristite čisto zabave radi, nakon podataka koje je iznela jedna tiktokerka, shvatiće da ipak ništa nije slučajno.

Naime, devojka po imenu Lorejn istraživala je neke od najozlogašenijih serijskih ubica na svetu. Gledala je detaljno njihove profile ličnosti i došla do podataka o njihovom datumu rođenja, te obratila pažnju i na horoskopske znakove kojima pripadaju. Simptomatično je da se kod svih pominju četiri ista znaka od 12 koliko ih ima u Zodijaku.

Pixabay.com

Pojedini znaci Zodijaka su veoma misteriozni 

Ako obratite pažnju, primetićete da je najviše "opasnih ličnosti" rođeno u znaku strelca, blizanca, ribe ili device. Od znakova se, ipak, najčešće ponavlja devica i posebno se izdvojio. 

Tiktokerka je povezala i detalje iz istrage o zlodelima zločinaca sa karakteristikama devica kao znaka zodijaka.

- Mesta zločina ovih ubica bila su besprekorno sređena, očišćenja i uklonjen je maltene svaki postotak traga da se tu ikada desila neka svirepost. Oni su veliki perfekcionisti i posle njih sve deluje potpuno netaknuto - iznela je Lorejn zapažanja o ubicama-devicama.

Ipak, kako objašnjava, nije očekivala da će na toj listi videti znak strelca.

- Strelčevi su haotični i impulsivni. Ako to uporedimo sa nestabilnim mentalnim zdravljem onda možemo zaključiti da je taj znak ipak predodređen za zločine - dodaje tiktokerka objašnjavajući da se profil blizanca uklapa u profile ličnosti koje bi mogle učiniti strašne zločine poput ubice Džefrija Damera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)