Brak i veze

DEČKO JE OSTAVIO ZBOG KOSTIMA ZA NOĆ VEŠTICA: Kad čujete šta je uradila, zanemećete od šoka! (VIDEO)

Noć veštica je sjajan način da se zabavite i budete kreativni, ali pazite da ne preterate poput jedne devojke.

29.10.2022 13:03

DEČKO JE OSTAVIO ZBOG KOSTIMA ZA NOĆ VEŠTICA:  Kad čujete šta je uradila, zanemećete od šoka! (VIDEO)
Printcreen/TikTok/piablossom_x

Verovatno ste čuli različiite izgovore i razloge za prekid neke veze, ali za ovo još niste, sigurno. Pia Blosom bila je šokirana kada je saznala da je njena veza gotova zbog raskošnog kostima koji je nosila za Noć veštica. Naime, devojka je na Tiktok profilu podelila snimak gde objašnjava kako je bila uzbuđena zbog nošenja ove odeće, uprkos tome što se to nije svidelo njenom dečku. 

 očigledno želela malo više zabave pa je obukla "mrtvu Plejboj zečicu" želeći da se lepo provede sa svojim društvom. Pošto je njen momak tražio pozivnicu za ovaj izlazak, ona mu je napomenula kako planira da se zabavi sa svoje dve drugarice, te je igorisala njegove zahteve da i on bude tu.

- Kada sam objavila kostim na instagramu pre izlaska, napisao mi je: da li to zaista nosiš napolju? Mogu da ti vidim celu zadnjicu. - kaže devojka u objavi.

 

 

Piu je momak zamolio da se presvuče, te da obuče helanke umesto providnih čarapa, što je ona odbila misleći da bi to uništilo kostim. Ignorisala je sugestije svog dečka i otišla na zabavu. Međutim, problem se nije završio već i povećao. Iz jedne nevolje, Pia je upala u drugu. Videvši nekog momka na zabavi koji je nosio kostim sa iscrtanim jajetom, zamolila ga je da joj ga pozajmi i da se zamene te ga je navukla preko svog kostima pokrivši torzo i misleći da će konačno momak biti zadovoljan jer joj nisu u prvom planu zadnjica i grudi

tiktok

Kostim jajeta kojim je zapečatila svoju vezu

 

Nakon što je to objavila, tek tad je nastao problem. Dobila je mnoštvo poziva od dečka koji je bio besan. Pošto su se raspravljali preko telefona, mladić je pomislio da je njegova devojka spavala sa nekim kako bi dobila kostim. Pia je svog dečka nazvala "psiho" preko telefona, prekinula mu vezu i nastavila da se zabavlja sa prijateljima i tvrdi da ga nikad više nije videla.

- Nisam spavala sa čovekom zbog kostima sa jajetom, to je bila ujednačena razmena kostima.- rekla je ona. 

Pošto momak nije poverovao u njenu priču, on je zajedničkim prijateljima rekao da ju je ostavio jer ga je prevarila u noćnom izlasku.

Njeni pratioci su brže bolje ostavili svoje mišljenje, te neki rekli kako momak ima zaostalo mišljenje i da su zbog toga neki singl. Drugi su ipak rekli devojci da je trebalo da ga povede sa sobom i sa svojim društvom. 

- Šta se smatra neprikladnim? U svakoj priči postoje dve strane i nisam čuo verziju priče tvog dečka. - zaključio je jedan korisnik mreže. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)