Brak i veze

OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU? Svi su u neverici kada je vide, ali ona ima drugi šokantan problem (FOTO)

Vanesa Ataides, lepotica sa ogromnom zadnjicom, želi da dostigne 130 centimetara u obimu kukova i zato živi spartanskim životom.

23.10.2022 14:15

OVA ŽENA IMA NAJVEĆU ZADNJICU NA SVETU? Svi su u neverici kada je vide, ali ona ima drugi šokantan problem (FOTO)
INSTAGRAM/VANESSA.ATAIDES

Većina devojaka želela bi da ima bujnije obline, posebno poslednjih godina kada je to izraziti trend. Ipak, jedna Brazilka, iako ima pozadinu o kojoj mnogi maštaju, tvrdi da joj ona donosi i brojne probleme. Verovali ili ne, upravo zbog takvog izgleda ona nema sreće u ljubavi, što je za mnoge njene fanove krajnje šokantno. 

Vanesa Ataides (36) na društvenim mrežama preplavljena je ponudama za brak, ali i za druge vidove emotivnih i manje emotivnih odnosa. Ipak, pored toga što je svakodnevno obasipaju pažnjom, ne može pronaći nekoga ko će se istinski zaljubiti u nju, a ne u njeno telo. Ta manekenka bujnih oblina ima više od 350.000 pratilaca na društvenim mrežama, ali i pored toliko fanova još se nije pojavio princ koji bi je osvojio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jornal Daqui (@jornaldaqui)

- Privlačim veliku pažnju muškaraca, kako na društvenim mrežama, tako i u stvarnom životu. Potpuno polude kada vide veličinu moje guze, svakodnevno dobijam ponude za brak! Ipak, teško je pronaći muškarca koji želi da bude sa mnom zbog moje ličnosti, a ne zbog mog tela. Gledaju me kao trofej - kaže Brazilka Vanesa Ataides, piše DejliStar.

Vanesa, inače, svakodnevno vežba u teretani i vodi spartanski način života. Svako jutro budi se u četiri sata kako bi počela sa intenzivnim vežbama za podizanje zadnjice. Prvo satima radi čučnjeve, dizanje tegova i druge vežbe opterećenja, a potom ide u šetnju dugu četiri kilometara. Zbog iscrpljujućeg rasporeda vežbanja teško da bi i mogla da pronađe vreme za sastanke sa momcima.

Atraktivna Brazilka se, međutim, ne zaustavlja samo na vežbama, već je svom specifičnom načinu života prilagodila i ishranu. Ona jede 6-8 obrokau tokom jednog dana kako bi uspela da izgradi snažne i masivne mišiće u teretani. Najviše konzumira belance i crveno meso koji su puni proteina.

Lepa Vanesa čini sve kako bi postigla svoj cilj da ima najveću guzu na svetu, a da pritom ne mora da se operiše. Njen krajnji cilj je 130 cm u obimu, za koji tvrdi da nema nijedna pripadnica nežnijeg pola na planeti, iako ne zna sa sigurnošću da li uopšte tkav rekord postoji. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)