Roditeljstvo

DETE JE UŠLO SAMO U BUS, A NIKO NIJE REAGOVAO: Instinkt je ovoj ženi govorio da mora da odreaguje i spase ga!

Primetila je petogodišnje dete kako ulazi samo u autobus, a niko se na to nije obazirao.

02.07.2024 15:25

DETE JE UŠLO SAMO U BUS, A NIKO NIJE REAGOVAO: Instinkt je ovoj ženi govorio da mora da odreaguje i spase ga!
Ptintscreen/instagram/ koryyeshua

Mali dečak iz Las Vegasa koji je ušao u autobus, krenuvši u školu, privukao je veliku pažnju javnosti, posebno putnika koji su se našli zajedno s njim u busu.

Nije retkost videti malo dete kako ulazi samo u autobus i vozi se od tačke A do tačke B, međutim, u većini slučajeva decu neko čeka na narednoj stanici, imaju pametan sat na ruci, ili se jave vozaču koji ih ima na oku.

Jedna žena iz Las Vegasa je ostala zatečena videvši malo dete koje samo ulazi u bus bez ičije pratnje. Budući da niko nije reagovao, ni vozač koji je rekao "da to nisu njegova posla" niti putnici koji su nastavili da se voze kao da se ništa ne dešava, ona je odlučila da odreaguje.

Uznemirena žena je rekla da će pozvati policiju iako su neki putnici rekli da dete može slobodno da se vozi sa njima. Ona je rekla vozaču da je njegova majka verovatno navila alarm da se dete vozi školskim busom, ono je verovatno pogrešilo i ušlo u gradski bus, izlažući tako sebe opasnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kory Yeshua (@koryyeshua)

Policija je došla na lice mesta a dečak je bio zbrinut. Petogodišnjak je privukao veliku pažnju a posebno ova žena koja se po mnogima pokazala kao odgovorna osoba. Instikt joj nije dao mira već je morala da reaguje na taj način. Iako je ona rekla da će zvati policiju vozač ju je navodno ućutkivao i rekao da "gleda svoja posla".

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a dok su jedni branili i hvalili gest ove žene, drugi su osuđivali roditelje govoreći da su se poneli neodgovorno, pustivši malo dete ujutru samo u školu.

- Kakvi su to roditelji koji puste petogodišnjaka misleći da će on ući u ispravan bus?

- Drago mi je da je istupila ovako.

- Svaka joj čast što je odreagovala, neko mora da zaštiti ovu decu.

- Toliko sam srećna što ga je ova žena sačuvala...ali pijani vozač...da li on i dalje radi tamo?

- Prave majke su majke, svakoj deci - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentarisali kako su Afroamerkanke posebno osetljive i požrtvovane, čak i kada su druga deca u pitanju, rekavši kako se deca slobodno mogu obratiti njima u Americi ako su se izgubili, a da pritom budu sigurni da su u sigurnim rukama. 

Ljudi su na ovoj društvenoj mreži komentarisali kako je sam Bog poslao nju u taj bus i da je ovo poruka roditeljima da budu posebno oprezni jer svojom nemarnošću mogu dovesti dečiju bezbednost u pitanje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)