Brak i veze

MLADOŽENJA JE OSTAVIO MLADU NEKOLIKO DANA PRED SVADBU: Njena majka je povukla potez o kom se i danas priča (VIDEO)

Najveća životna veština je preokrenuti situaciju onda kad sve izgleda beznadežno...

04.02.2024 20:10

MLADOŽENJA JE OSTAVIO MLADU NEKOLIKO DANA PRED SVADBU: Njena majka je povukla potez o kom se i danas priča (VIDEO)
shutterstock.com, www.youtube.com/@KCRA

Teško je zamisliti gori scenario za mladu od onog da bude ostavljena pred oltarom, napuštena od čoveka kojem je htela da pokloni svoje srce do kraja života. Kvin Duan iz Sakramenta je 2015. podelila svoje bolno iskustvo pošto je njen verenik odlučio da otkaže njihovo venčanje sedam dana pre zakazane svadbe.

Duanova je trebalo da razmeni bračne zavete sa svojim verenikom u luksuznom hotelu. Ekstravagantno venčanje koštalo je čak 35.000 dolara. Ali, nekoliko dana pre venčanja verenik je obavestio buduću mladu da se ipak neće oženiti njom.

Šokirana onim što čuje, Kvin je bila povređena i postiđena, a onda je njena majka odlučila da preuzme stvar u svoje ruke. Umesto velelepne svadbe na kojoj je trebalo da uživaju članovi porodica mladenaca i njihovi prijatelji, gospođa Duan je odlučila da gosti na večeri budu beskućnici.

shutterstock.com

Scena na venčanju koju niko nije želeo

- Bila sam šokirana što je verenik moje ćerke otkazao venčanje, ali nisam dozvolila da taj dan moja Kvin pamti po lošem. I meni je, kao i njoj, bilo slomljeno srce, ali sam odlučila da preokrenem stvari nabolje – izjavila je Kari Duan, majka ostavljene mlade.

Ona je pozvala beskućnike da dođu u hotel i uživaju u raskošnom obroku. Nesuđena mlada nije mogla da dođe u hotel tog dana, pa je na kraju ostala kod kuće.

Rašad Abdulah, koji je doveo svoju ženu i petoro dece na iznenadni luksuzni obrok imao je jaku poruku koja je ostavljenu mladu ganula do suza.

- Kad prolaziš kroz težak period, blagoslov je da za nekog drugog uradiš neku dobru stvar – rekao je Rašad.

Njegova supruga Erika takođe je bila zahvalna porodici Duan:

- Izgubiti nešto tako važno za sebe, a zatim to dati nekom drugom je iskreno davanje. Ovo je bio veoma ljubazan gest.

Fantastičan obrok koji se sastojao od predjela sa lososom, brojnih salata, njoka i karfiola, pripremljen je za 120 gostiju. U hotelu se pojavio manji broj beskućnika, tako da je bilo dosta hrane za sve.

 

 

Ipak, otkazivanje venčanja nije bio jedini udarac za Kvin Duan. Njena porodica uplatila joj je i odlazak na medeni mesec. Ali, kako do venčanja nije došlo, Kari nije htela da dozvoli da njena ćerka dodatno pati. Zajedno su otišle na putovanje i sjajno se provele.

Nažalost, Kvin nije jedina mlada koja je ostavljena neposredno pre venčanja. Kako piše Your tango, više od 20 odsto venčanja biva otkazano u poslednji čas. Ako se pitate šta se desilo sa Kvin, ona je 2017. razmenila bračne zavete sa muškarcem koji ju je ponosno odveo pred oltar. Nadamo se da će njihov brak biti srećan i dugovečan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)