Zanimljivosti

MEGAN FOKS NE LIČI NA SEBE: Fanovi u šoku, poručili su joj samo jedno! (FOTO+VIDEO)

Oglasili su se čak i stručnjaci koji su je upozorili na toksičnost veze sa verenikom.

14.02.2024 11:40

MEGAN FOKS NE LIČI NA SEBE: Fanovi u šoku, poručili su joj samo jedno! (FOTO+VIDEO)
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čuvena holivudska zvezda Megan Foks ( 37) šokirala je fanove najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram. Atraktivna glumica, koja se proslavila kao zanosna brineta bujnog poprsja više nego svojim ulogama, odlučila je da u potpunosti promeni imidž.

Sudeći po komentartima njenih obožavalaca više ne liči na sebe, a ponovo je išla i na platične operacije čime je dodatno narušila svoju lepotu. Mnogi za njeno buntovno ponašanje ali i drastične promene izgleda okrivljuju njenog vernika i muzičara Mašin Gan Kelija s kojim, čak i po oceni stručnjaka ima toksičnu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Rasprave na mrežama

Umesto raskošne smeđe kose i upečatljiv ih plavih očiju Megan sada ima plavo-ružičastu kosu i propagira pank izgled. Njeni fanovi su zabrinuti za nju i upozoravaju je da je preterala sa estetskim operacijama na licu. 

- Šta si to uradila sa usnama? Izgledaju kao da će pući ako ih neko dotakne.

- Ali zašto??? Zašto sve glumice imaju sindrom Kim Kardašijan i pokušavaju da budu kao ona?

- Više ne ličiš na sebe! Nedostaje mi stara Megan Foks...

- Zašto se toliko trudiš da ne ličiš na sebe?

- Ništa nije ostalo od onakve lepotice...

- Megan, stvarno mislim da bi trebalo da otpustiš ceo svoj tim: stiliste za garderobu, šminkere, frizere... Izgledaš kao tranvestit koji skriva svoju prirodnu lepotu. Izgledaš kao iz filmova za odrasle. Ova faza kroz koju prolaziš...nadam se da će se uskoro završiti.

- Ja sam u šoku! Zar toliko ne voliš sebe da od onakve lepotice postaneš ovo - bili su samo neki od komentara njenih fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Mnogi su bili zabrinuti i za njeno mentalno zdravlje tvrdeći da na ovaj način šalje pozov za pomoć. Nakon što je lepa glumica nedavno objavila zbirku pesama  pod imenom "Lepi dečaci su otrovni" (Pretty Boys Are Poisonous) oglasili su se i psiholozi.

Ona je kroz pesme progovorila o "narcisoidnom 32-godišnjaku", koji je kako se veruje upravo njen verenik, koji joj je pomogao da napiše pesme. 

Stručnjaci ističu da ako Megan zaista veruje da je njen verenik "narcisoidan" i da je njena veza s njim "zavisnost" koju ne može izlečiti, onda je odnos pokazuje znakove toksičnosti koji zahtevaju posebnu pažnju psihijatara i stručnih lica. 

 

 

 

Da li je ovo samo prolazna faza kod Megan ili nešto dublje, vreme će pokazati, ali jedno je sigurno njen novi izgled i turbulentna veza sa Kelijem ponovo su izazvali žestoku debatu među njenim fanovima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)