Ispovesti "MORAM NA POSLOVNO PUTOVANJE SA BIVŠIM, ZBOG ČEGA JE MOJ SUPRUG LJUT": Iako joj muž do sada nije pravio probleme, ova situacija ga frustrira! 18:00
Brak i veze ONO ŠTO JOJ JE VERENIK URADIO UOČI VENČANJA UNIŠTILO JOJ JE ŽIVOT: Nije ni slutila na šta je spreman čovek koji joj je osvojio srce (VIDEO) 14:59
Ispovesti DOK MI JE VERENIK BIO NA POSLU IMALA SAM ODNOSE SA KOMŠIJOM: Devojka je otkrila svoju prljavu tajnu, a ono šo je potom priznala izazvalo je burne reakcije (FOTO) 20:00
Ispovesti ROĐAKA JE ZVALA MOG MUŽA DA JOJ RENOVIRA STAN, a on se odjednom jedan ceo dan nije pojavio kod kuće! Ona je ubrzo došla s vestima zbog kojih sam se sledila, izjeda me sumnja! 20:01
Brak i veze ONA SE UDAJE NA PRAGU DEVETE DECENIJE I TO U BELOM: Šokiraće vas ko joj je izabranik! (VIDEO) 11:01
Roditeljstvo VERENIK JOJ JE REKAO DA ŽELI DETE SA NJOM, a ona se porodila 2 dana kasnije! Svi zanemeli od šoka, kako je to uopšte moguće?! (FOTO) 12:01
Zanimljivosti TO NE MOŽE DA POPRAVI SKUPA GARDEROBA I ŠMINKA: Trudna Marija Mikić poslala misterioznu poruku nakon skandala sa partnerom (FOTO) 11:45
Ispovesti PLANIRALA JE VENČANJE A ONDA JE OTKRILA ŠOKANTNU TAJNU O VERENIKU: Sve dokaze pronašla je u njegovom telefonu ali zbog jedne stvari ne sme da ga ostavi! (FOTO) 21:00
Strast NARUČILA JE SPECIJALNI DONJI VEŠ ZA PRVU BRAČNU NOĆ: Reakcija njenog verenika kad ju je video ostavila je sve bez teksta! (FOTO/VIDEO) 20:01
Zanimljivosti DRAGANA KOSJERINA KAO DOMINO: O ovom izdanju popularne voditeljke svi govore, nikad je nismo videli takvu! (VIDEO) 12:02
Zanimljivosti GLUMICA POKAZALA GRUDI: Premijera filma ostala je u senci njenog dekoltea! (FOTO) 14:15
Zanimljivosti KAKVA JE SAMO 2 MESECA NAKON POROĐAJA! Poznata pevačica objavila fotografiju koja ostavlja bez reči! (FOTO) 12:00