Ispovesti

PRIPREMA VENČANJA PRETVORILA SE U NOĆNU MORU: "Stalno se svađam sa verenikom, ne znam da li ćemo stići do oltara!" (FOTO)

Budući suprug ju je optužio da se razbacuje s novcem koji nemaju.

02.02.2024 21:50

PRIPREMA VENČANJA PRETVORILA SE U NOĆNU MORU: "Stalno se svađam sa verenikom, ne znam da li ćemo stići do oltara!" (FOTO)
shutterstock.com

Mnoge devojke još kao devojčice maštaju o svom venčanju i zamišljaju kakvu će venčanucu obući. U takvoj situaciji našla je jedna mlada Britanka koja je počela sa pripremama sopstvenog venčanja, i ne sluteći da će se sve pretvoriti u noćnu moru. Kako je u iskrenoj ispovesti priznala ova buduća nevesta, pribojava se da li će uopšte stići do oltara, jer je svakim danom u sve gorim odnosima sa svojim verenikom.

shutterstock.com

Njihove svađe su sve žešće, jer on nema razumevanja za njene snove

Ljut verenik

Kako je u ispovesti za San rekla ova mlada devojka, već pet godina je u vezi sa mladićem za kojeg veruje da je čovek njenih snova.

- On je zaista sjajan. Živimo zajedno već dugo, a verili smo se pre dve godine. Do sada nismo imali veće probleme u vezi sve dok nismo započeli pripreme za venčanje. Tek sad sam videla drugu stranu njegove ličnosti koja mi se, moram priznati, ni najmanje ne dopada - počela je svoju ova buduća nevesta. 

Kako je objasnila, još kao devojčica je do najsitnijih detalja je zamišljala svoje venčanje, ali njen budući suprug nema razumevanja za nju. 

- Oduvek sam maštala o velikom venčanju sa prelepom belom venčanicom, crkvenom ceremonijom, elegantnim prijemom, šampanjcem i raskošnom večerom za goste. Odabrali smo mesto za svadbu i želim da to bude dan za pamćenje. Međutim, moj verenik se ljuti na mene, tvrdi da se razbacujem novcem i da će sve to biti papreno skupo, te da nećemo moći da platimo svadbu - dodala je ona. 

Svakim danom svađe su sve žešće, a ona ne zna šta da radi.

- Optužio me je da sam materijalista, da sve gledam kroz novac i da mi nije važno da se udam za njega već da napravim svadbu za pamćenje. Naše svađe su baš žestoke, bojim se da nećemo ni stići do oltara. Plašim se da će moj verenik pući i sve otkazati - požalila se ova devojka.

shutterstock.com

Kompromis je jedino rešenje njihovog problema

Savet stručnjaka

Prema savetu stručnjaka za ljubavne odnose, svadba bi trebalo da učvrsti njihovu vezu, a ne da dovede od raskida.

- Situacija u kojoj ste se našli nije jednostavna. Vi insistirate na ispunjenju snova iz detinjstva, a on je racionalan i nema razumevanja. Jedini izlaz iz vašeg ćorsokaka je kompromis. Možda postoji način da se smanje troškovi: da umesto skupe nove venčanice kupite polovnu, da napravite švedski sto za goste umesto klasične svadbene večere, da smanjite troškove za muziku i dekoraciju... Kao da ste zaboravili zašto se udajete i da je najvažnije da tog dana uz vas budu oni koje volite, a ne da li ćete uživati u luksuzu za koji, sudeći po mišljenju vašeg verenika, nemate novca - objasnila je stručnjak za ljubavne veze. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)