Zanimljivosti

Na koga vam liči? Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević PONOSNO POKAZALI naslednicu! (FOTO)

Poznati glumac je u pratnji ćerke bodrio suprugu na koncertu Andrea Bočelija, svi su se iznenadili u kakvu lepoticu je mala Nina stasala!

30.07.2022 17:00

Na koga vam liči? Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević PONOSNO POKAZALI naslednicu! (FOTO)
instagram-ivanbosiljcicofficial

Pevačica Jelena Tomašević imala je tu čast da pre nekoliko dana bude počasna gošća na koncertu Andrea Bočelija. Ona je tom prilikom izvela 2 pesme i pevala sa najčuvenijim tenorom sveta. Glumac Ivan Bosiljčić bio je ponosan na svoju suprugu i redno je na Instagramu objavljivao njen nastup. Njihova ćerka Nina koja ima 10 i po godina izrasla je u pravu lepoticu, a nije propustila priliku da sa tatom bodri mamu na Bočelijevom koncertu.

Nina je stasala u pravu buduću tinejdžeku koja doseže već tati do ramena, a Ivan Bosiljčić je poznat kao visok muškarac. Mnogima se čini da ona upravo na tatu i liči najviše. Nina se opredelila za bele pantalone sa visokim strukom i belu majcu sa karnerima koja ima spuštena ramena, a na dugoj kosi imala je prelomljenu frizuru od kikica. 

- I pre i posle svega... Moji najvoljeniji - kratko je napisala Jelena.

Fotografija je za nepun dan dobila 27.000 sviđanja, a Instagram je u trenu ostao preplavljen srcima i to od glumice Slobode Mićalović, pevačice Ane Stanić, voditeljke Snežane Dakić, glumice Tamare Krcunović, pevačice Emine Jahović i mnogih drugih.

- Predivni ste -

- Ponos naš! -

- Živi i zdravi da ste i zajedno zauvek -

- Jelena bila si super, radujemo se svi zbog toga što si naša, a svetska, kao i tvoji najmiliji. Baš za primer i ponos! -

- Divna porodica -

- Koliko je lepo videti vas tako srećne -

- Divni i kulturni, što je u današnje vreme retkost -

Jelena se za ovu priliku odlučila za crnu satensku suknju sa visokim strukom i dekoltiranu unikatnu bluzu koja je imala rukave od tila koji su u vidu vela padali do zemlje, a cela bluza je po sebi imala cirkone. Poznati glumac koji jednako uspešno glumi i po Rusiji se opredelio za krem laneno odelo ispod koga je poneo belu košulju.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)