Telo

OVA BAKA IMA BLIZU 100 GODINA, a tek kada je vidite u bikiniju bićete ljubomorni! (FOTO/VIDEO)

Džoan Vudhaus je britanska krojačica u penziji koja ima pune 92 godine, ali malo je onih koji u to mogu da poveruju kada vide s kakvom energijom živi i danas.

25.01.2023 19:01

OVA BAKA IMA BLIZU 100 GODINA, a tek kada je vidite u bikiniju bićete ljubomorni! (FOTO/VIDEO)
TikTok-joansumner1930

Da su godine blagonaklone prema pojedinim ženama dokaz je i engleska krojačica u penziji, Džoan Vudhaus (92), koja uveliko gazi 93. godinu, ali gotovo niko joj nikada ne bi dao godine koje ima. Ona je, međutim, rođena daleke 1930. godine. 

Ukoliko ste među onima koji poznaju retke dame koje su još među nama, a imaju više od 90 godina, mogli biste ih opisati kao oniže bakice, povijene gotovo do zemlje, koje svoje poslednje dane na zemlji provede u krevetu, uglavnom dremajući. Ipak, to je slika koja je kontradiktorna životu živahne i aktivne Džoan. 

Džoan ima osmoro dece i gomilu unučića, a njen trenutni ljubavni status je da je nepunih godinu dana u vezi sa izvesnim Dejvidom. Sa njim obožava da krstari kruzerima i da posećuje njegovu kuću u Španiji. Džoan ima i TikTok nalog koji prati čak 32.200 ljudi, a mnogi joj u komentarima poručuju da im sam pogled na njen profil popravi dan. Ta vremešna dama obožava modu, kupovinu, šminkanje, a i dalje se oblači kao kada je bila u dvadesetim.

- Obožavam da sa unukom, koja ima 27 godina, idem na plažu, takođe u bikiniju - samo je jedna od objava popularne Vudhausove, koja ima 28.000 sviđanja.

Ona se nije prepustila vremenu, već se čini da ima više elana nego ikada. Njene unuke su posebno oduševljene njome, a među Džoaninim snimcima su i oni gde unuka piše da kada joj kažu da nikome ne oktriva tajnu, podrazumeva se da prvo saopšti sve baki. Mnogi u komentarima preklinju Vudhausovu da im oktrije tajnu dugovečnosti.

- Čitavog života izgledam mladoliko. Nema ko nije pomislio da sam sada u sedamdesetim, umesto devedesetim. Volim da nosim kratke šortseve i bikinije. Još kao devojka sam uvek praktikovala da se kupam u vrućoj vodi, onda kada izađem iz kade, namazala bih na celo lice i telo kremu i to dok je još vrelo - navodno je samo jedna od tajni te vremešne dame.

- Baka definitivno izgleda sve bolje kako godine prolaze - mišljenje je njenih unuka.

@joansumner1930 Grandma Joan definitely gets better with time ☺️💜#dance #duetme #youngerthanilook #grandmasoftiktok ♬ original sound - San

Armija fanova ne štedi komplimente kada je Džoan u pitanju.

- Ova žena i pevačica Šer mogu da stanu ruku pod ruku -

- Neverovatna energija -

- Nemoguće da imate 92 godine -

- Vi ste mi cilj i vodič kako želim da izgledam u vašim godinama -

- Fantastični ste, ovo je san mnogih žena, da izgledaju tako divno kao vi u vašim godinama -

- Ja sam čak i ljubomorna, nisam uočila ni gram celulita na vama -

- Apsolutno ste fantastični i učinili ste da se postidim svog tela u mojih 56 godina - pisali su joj pratioci. 

Mnogim ženama je Džoan inspiracija i to ne samo što se tiče godina i izgleda, već i ljubavi. Ona je svog novog dečka Dejvida upoznala u 91. godini, što je dokaz da za ljubav uvek ima nade.

@joansumner1930 Me and my boyfriend David on a cruise in Dubai 🌊💙🚢 #dubai #cruise #boyfriend #grandmasoftiktok ♬ That's Life - Frank Sinatra

BONUS VIDEO:

Komentari (0)