Zanimljivosti

DŽENIFER NIKAD EMOTIVNIJA: Rođendansko slavlje pevačicinih mališana, a svi govore o ovim muškarcima! (FOTO)

Nije bilo lako ni slavljenicima da se odluče na koju će stranu.

23.02.2023 17:00

DŽENIFER NIKAD EMOTIVNIJA: Rođendansko slavlje pevačicinih mališana, a svi govore o ovim muškarcima! (FOTO)
instagram-jlo

Poslednjih dana javnost ne zna u šta pre da gleda, da li u zaljubljene golupčiće Dženifer Lopez (53) i njenog novog supruga, a starog verenika, glumca Bena Aflka (50) ili Dženiferinog bivšeg supruga, muzičara Marka Entonija (54) i njegovu mladu nevestu. Entoni se takođe nedavno venčao uz svu svetsku pompu sa 31 godinu mlađom Nađom Fereirom (23), paragvajska predstavnicom Mis Univerzuma. Mnogi se pitaju kako su venčanje i mame i tate podneli Dženifereni i Markovi blizanci Ema i Maks, kojima su se uz razmak od nekoliko meseci pompezno venčala oba rodtelja. Ukoliko se uzme u obzir da su ovo dvoje mališana u pubertetu, čini se da možda nije bio najidelaniji trenutak da se navikavaju na očuha u vidu Bena Afleka, ili maćehu koja je svega 8 godina starija od njih. 

Ema i Maks su izgleda imali priliku da bolje upoznaju Afleka, tako da su izbegli svadbenu ceremoniju tate Entonija i izabrali da vreme pre provedu uz mamu. Činjenica da Ema i Maks žive sa mamom, Dženifer, takođe ide u korist toga da su oni ipak više privrženi njoj. A blizanci su juče, 22. februara proslavili i 15. rođendan koji je ponosna mama Dženifer uz video snimak podelila sa milionskim pratiocima na Instagramu.

 

 

Dženifer je napravila video koji se sastoji od više kraćih snimaka, a na njima je prikazano odrastanje Eme i Maksa i Dženiferina posvećenost i jednom i drugom. Ona ih tako na snimku grli, ljubi, mazi, drži u naručju, a prikazani su od bebe do tinejdžera kakvi su danas. Na pojedinim snimcima je i njihov tata Mark, a više nego očigledno je da su deca fizički slika i prilika svoga oca.

- Srećan rođendan mojim prelepim, brilijantnim kokosima. Tako sam ponosna na vas dvoje u svakom pogledu. Toliko radosti i sreće unosite u moje srce i dušu. Volim vas zauvek! Srećan rođendan! - napisala je Lopezova u opisu snimka, koji je lajkovan za svega 13 sati više od pola miliona puta, tačnije 661.000 puta i ima na hiljade rođendanskih čestitki.

 

 

 

 

Samo neke od rođendanskih čestitki bile su ove:

- Srećni su što imaju mamu poput tebe! -

- Ne mogu da verujem da već pune 15! -

- Nema ničeg slađeg od ljubljenja i grljenja naših beba, nek su živi i zdravi -

- Suze su mi pošle, čestitam, divni su! -

- Ti si toliko dobra mama, svaka čast! -

- Mališani rastu toliko brzo, da mi dođe da zaledim vreme, uživajte! -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)