Zanimljivosti

MEGASKANDAL! PROLIVENA "KRV" NA KANSKOM FESTIVALU: Odmah potom na crveni tepih ušetala glumica potpuno golih grudi, a nisu izostale ni obnažene zadnjice! (FOTO/VIDEO)

Nekadašnje okupljalište obožavaoca filma sada je ostalo u senci incidenta kakav Crveni tepih ne pamti.

23.05.2023 11:49

MEGASKANDAL! PROLIVENA "KRV" NA KANSKOM FESTIVALU: Odmah potom na crveni tepih ušetala glumica potpuno golih grudi, a nisu izostale ni obnažene zadnjice! (FOTO/VIDEO)
Youtube/No Comment TV

Filmski festival u Kanu zvanično je otvoren 16. maja i trajaće sve do subote, 27. maja. Prethodnih dana crvenim tepihom prodefilovale su neke od najvećih zvezda filmske industrije, a ništa manje bliceva fotoaparata nije sevalo ni sinoć. Minulo veče na prestižnoj filmskoj manifestaciji bilo je posvećeno premijerama filmova "The Idol" i "Zero club". Kao jedan od modnih trendova sa crvenog tepiha izdvojile su se takozvane poluhaljine, budući da je nedostajalo ili njihovih gornjih ili donjih delova. Izgleda da se ove godine mnoge dive utrkuju koja će više da se obnaži i koja će da privuče što veću pažnju.

Šou je ipak "ukrala" dama koja se pojavila na premijeri filma "Acide". Ona je išla delom tepiha predviđenom samo za velikane glumišta filmske A liste, a očigledno je bojama haljine, žutom i plavom, htela da ukaže na podršku Ukrajini koja je i dalje u sukobu s Rusijom. U trenutku kada je stala da pozira, a na iznenađenje svih prisutnih, ona je iz gornjeg dela haljine izvadila 2 kesice pune lažne krvi i digla ih teatralno iznad glave. Obezbeđenje je već hitalo do nje u najavi skandala koji je svakog trenutka pretio da izbije, ali bilo je kasno. Žena se polila crvenom tečnošću po glavi, razmazavši je potom po licu, vratu i dekolteu. Ona je ubrzo u pratnji obezbeđenja sklonjena s crvenog tepiha, ali svet su obišle jezive fotografije iz Kana na kojima se vidi žena u bojama ukrajinske zastave prekrivena "krvlju".

Veče se nastavilo kao da se baš ništa nije desilo, a pažnju prisutnih pokušala je da nadomesti francuska Jutjuberka Lena Mahfouf, poznata i kao "Lena Situations". Ona je paradiarala polugole zadnjice budući da se pojavila samo u bodiju koji je u gornjem delu bio u vidu korseta, a u donjem u vidu veša. Jedini glamurozni detalj, ako bi se tako uopšte mogao nazvati, bio je šlep koji se vukao za njom. 

Glumica Džulija Foks je treća dama koja se potrudila da šokira javnost. Ona se pojavila samo u beloj suknji sa valovima. Da, dobro ste pročitali, budući da je ono što je imala u gornjem delu moglo da se nazove na razne načine, ali odevnim predmetom svakako ne. Džulija je imala neku vrstu oklopa, štitnika, ili procenite sami kako bi nazvali ono što je ona imala preko gornjeg dela tela. Sve u svemu njene gole grudi su se kompletno videle. Još jedan pokušaj da se na crvenom tepihu izgleda poput hodajućeg umetničkog dela, ali pitanje je koliko je cilj zaista i pogođen. Mnogi mediji preneli su da je Foksova zapravo došla u toplesu na Kanski festival.

 

 

Glumica Natali Portman je osvetlala obraz prethodne filmske večeri i donekle popravila celokupni utisak. Ona je shvatila temu zadatka i nije "skrenula", a pojavila se u Dior kreaciji u kojoj je izgledala kao jedna od latica ruža. Njena toaleta je u gornjem delu bila u vidu korseta, dok se u donjem spuštala sloj po sloj, pa je izgledala baš poput cveta koji se tek rascvetao. Natali je kosu pokupila u nisku punđu, opredelila se za svedeniji mejkap, a celu kombinaciju ulepšala je visećim dijamantskim minđušama. 

Menkenka Điđi Hadid istakla je svoju zavidnu figuru u haljini boje peska. Izgleda da su korset haljine apsolutni "mast-hev" ove sezone, budući da se najveći broj dama opredelio za haljinu upravo takvog kroja. Điši je imala neobično, tzv. ojačanje, u predelu bokova na haljini, ali čak ni to nije pokvarilo opšti utisak. Ona je pustila bujnu, plavu kosu da pada preko ramena, a od nakita je ponela elegantnu ogrlicu od sitnog dragog kamenja i zanimljivo prstenje.

Mlada glumica El Fening je prošetala u veličanstvenoj haljini Aleksandra Mekvina, šivenoj po meri, a izgledala je kao princeza. Gornji deo bio je u vidu unikatnog korseta koji je bio u srebrnoj boji i izgledao je poput metalnog lišća, a El je iz njega bukvalno sijala kao najsvežiji pupoljak. Donji deo kreacije bio je u vidu raskošne suknje od tila u kojoj je ova glumica, poznata po ulozi princeze Aurore ili Uspavane lepotice, mogla da prođe i kao prava kraljica. 

Glumica rumunskog porekla, Madalina Dijana Gena, je u subotu, 20. maja napravila opštu pometnju na crvenom tepihu, pa ceo utisak nikako ne može da prođe bez nje. Ova brineta rešila je da pred fotografe stane u braon haljini sa izrezima, a izvela je mali performans, pa njeno izdanje ne prestaje da se komentariše. Braon haljinu koju je nosila krasi vrtoglavo dugačak šlic, što je ta  dama dodatno naglasila hodom po crvenom tepihu. Slike su otkrile da ispod odeće nije bilo brushlatera, kao ni donjeg veša.  

Pogledajte još neke dive koje su zasijale u Kanu.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)