OPET IZNEVERENA

ZVERKA JE KERI OPET SLOMIO SRCE: Glumica Sara Džesika Parker besna zbog skandala Krisa Nota i načina na koji to utiče na nastavak popularne serije!

Sari Džesiki Parker se "srce slama" zbog optužbi za seksualni napad protiv glumca Krisa Nota, rekao je izvor za časopis “Ju-Es vikli”. Priča se takođe da je zvezda ”van sebe od besa” zbog toga što će ove optužbe uticati i na glumce i ekipu serije “I tek tako”, koja je nastavak čuvenog serijala “Se*s I grad”. Portal Srećna Republika vam donosi novosti o tome šta se dešava iza kulisa skandala koji potresa svetsku javnost poslednjih nedelja.

30.12.2021 10:31

ZVERKA JE KERI OPET SLOMIO SRCE: Glumica Sara Džesika Parker besna zbog skandala Krisa Nota i načina na koji to utiče na nastavak popularne serije!
Tanjug/AP

List “Holivud Reporter” je objavio navode o seksualnom napadu glumca Krisa Nota na dve žene koje su koristile pseudonime Zoi (40) i Lili (31). Not je oštro negirao sve navode o seksualnom napadu, ali je priznao da je stupio u “dobrovoljne seksualne odnose” sa obe žene koje ga sada optužuju.

Povodom ovih navoda o seksualnim napadima koji se gomilaju protiv glumca Krisa Nota, njegova koleginica iz serije “Seks i gradSara Džesika Parker je navodno „besna“ zbog toga kako će se te optužbe odraziti na glumce i ekipu serije. 

Izvor blizak 56-godišnjoj glumici otkriva da joj je “srce slomljeno” zbog ovih optužbi i da oseća da je “sve izneverila”, piše “Ju-Es vikli”. Pre praznika, “Holivud Reporter” je objavio navode o seksualnom napadu od strane Kris Nota na dve žene. Not (67), međutim, negira navode i tvrdi da su seksualni odnosi bili dobrovoljni.

- Ona je žestoko zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je što su ona i svi ostali u emisiji dovedeni u ovu poziciju. Nije u pitanju novac, već njeno nasleđe. Keri je želela da pomogne ženama i sada, pod njenim nadzorom, žene govore da su povređene - izvor je rekao časopisu “Ju-Es vikli”.

Not se nedavno pojavio u ulozi gospodina Zverke koju je glumio u seriji “Seks i grad”, međutim, ovoga puta u nastavku iste franšize pod imenom “I tek tako”. Njegova šokantna smrt u prvoj epizodi napravila je kompletan zaplet za glavnu junakinju Keri. Poverljivi izvor je dodao i da se Sara Džesika Parkeroseća kao da su je zadesila dva smrtna slučaja” nakon što su ovi navodi izašli na videlo.

- Ona shvata uticaj Keri Bredšo veoma ozbiljno. Uz veliku moć dolazi i velika odgovornost i iako Sara Džesika Parker zna da se radi o njemu, a ne o njoj, oseća se kao da je sve izneverila - dodao je izvor.

U prvobitnom izveštaju, obe žene tvrde da je Not imao seks sa njima otpozadi ispred ogledala, pri čemu se prvi napad navodno dogodio 2004. godine, dok se drugi navodno dogodio 2015. godine, tri godine nakon što se Not oženio suprugom Tarom Vilson, sa kojom ima dvoje dece.

Not je žestoko negirao sve optužbe o seksualnom napadu, ali je priznao da je imao “dobrovoljne seksualne odnose” sa obe žene koje ga sada optužuju, piše portal dailymail.co.uk.

Policijska uprava Los Anđelesa “trenutno” ne sprovodi istragu protiv Nota zbog tvrdnji da je silovao ženu u svom stanu u Los Anđelesu 2004. godine, nakon što su ona i još jedna žena iznele optužbe za seksualni napad protiv glumca.

Portal “Dedlajn” je ranije izvestio da je glumac zapravo pod istragom, citirajući narednika policijske uprave Los Anđelesa Brusa Borihana.

- Još uvek ispitujemo prirodu prijave i pokušavamo da odredimo gde, kada i da li je prijava uopšte i podneta - rekao je narednik Borihan.

Njegov “nedavno angažovani” advokat Endru Bretler rekao je za “Dedlajn” da glumca još nisu kontaktirali pravosudni organi, ali da planira da “u potpunosti sarađuje …. ako se neko javi”.

Obe žene su rekle da im je nedavni publicitet oko ponovnog pokretanja poznate franšize “uzburkao bolna sećanja“ na njihove odnose sa Notom i „podstakao“ ih da iznesu svoje tvrdnje u javnost.

U izjavi za “Holivud Reporter”, Not je priznao da je imao “dobrovoljne seksualne odnose” sa obe žene, ali je oštro negirao bilo kakve optužbe da ih je napao.

- Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam upoznao pre mnogo godina, pa i decenija, kategorički su lažne. Ovo se sve moglo desiti pre 30 godina ili pre 30 dana — ne uvek znači ne — to je linija koju nisam prešao. Odnosi su bili na dobrovoljnoj bazi. Teško je ne dovesti u pitanje tajming ovih priča koje su se pojavile. Ne znam zasigurno zašto se pojavljuju baš sada, ali znam ovo: ja nisam napao te žene - navodi se u saopštenju.

 

Komentari (0)