UZBURKANA JAVNOST

JEDNOM ZVERKA, UVEK ZVERKA: Isplivale mračne tajne sa snimanja serije “Se*s i grad”!

U jeku promocije serije “I tek tako” ali i skandala vezanih za Krisa Nota, glumice su otkrile skandalozno ponašanje Zverke iza kulisa.

24.12.2021 13:51

JEDNOM ZVERKA, UVEK ZVERKA: Isplivale mračne tajne sa snimanja serije “Se*s i grad”!
Ap photo

Poslednjih dana je kao bomba odjeknula vest da je glumac Kris Not, poznat po ulozi Zverke u seriji i filmovima “Seks i grad” optužen za seksualni napad na tri devojke. I dok se prašina još ne sleže oko ovog velikog skandala, pojavljuju se nove tvrdnje koje poznatom glumcu uopšte ne idu u prilog.

Naime, još jedna devojka po imenu Heder Kristin, koja je svojim imenom i prezimenom dala ispovest za britanski "The Independent", tvrdeći da je takođe bila Notova žrtva.

Kristin je bila ispomoć na setu tokom prve četiri sezone serije "Seks i grad", a tvrdi da je Kris imao niz seksističkih i mizoginih uvreda, da se ponašao nedolično i maltretirao devojke na setu, kao i da ju je jedanput, bez njenog odobrenja, uhvatio za zadnjicu. Ostala je da radi na setu zbog dobrog odnosa sa glavnim glumicama iz serije, ali i zbog plate.

U svojoj ispovesti Kristin navodi da je kao tinejdžerka bila beskućnik, te da nije imala drugi izvor prihoda. Plašila se da ponovo ne ostane gladna i na ulici, a to je primarni razlog zbog kojeg je radila na setu, piše portal alo.rs. Tvrdi i da je Not komentarisao njen fizički izgled, govoreći da ima lepe grudi i zadnjicu, a prilikom njenog rada na poslednjenoj sezoni, kada se zbog zdravstvenih razloga ugojila više od deset kilograma, komentarisao je da je debela.

Ona je iznela tvrdnje da se Kris obratio još jednoj devojci koja je radila na setu, te da je rekao: "Želim da vežem ovu malu i da je šibam". Kristin navodi da je ove godine, nakon što je čula da se snima nastavak kultne serije pod nazivom “I tek tako”, poslala je otvoreno pismo "The Independentu" u kojem tvrdi da je Kris seksualni predator.

Neki članovi ekipe su sigurno bili svesni njegovog ponašanja i seksualnog uznemiravanja na snimanju, posebno nakon što je moj esej postao viralan u februaru ove godine. Samo pet dana nakon što je moj esej objavljen, objavljeno je da se Not neće vraćati u seriju. Poslala sam poruku prijateljima: "Najbrža reakcija na moj #MeToo trenutak ili slučajnost?". Zamislite moje iznenađenje kada je nekoliko meseci kasnije bio angažovan za novu sezonu. Osetila sam se prodatom - rekla je ona.

Devojka u svojoj ispovesti navodi i da je svesna toga da će je neki optužiti da privlači pažnju, ali da ona ovo radi samo kako bi pomogla drugim ženama da prevaziđu svoje traume i kako bi zaustavila nasilnika.

Da je ovo možda tačno potvrdila je i činjenica da su se koleginice Krisa Nota iz kultne serije "Seks i Grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis ovim povodom oglasile i dale podršku ženama koje su iznele optužbe.

Veoma smo tužne što čujemo optužbe protiv Krisa Nota. Podržavamo ove žene koje su se javile i podelile svoja bolna iskustva. Znamo da je bilo verovatno mnogo teško uraditi takvu stvar i mi ih pohvaljuemo zbog toga- Sintija Nikson, Sara Džesika Parker i Kristin Dejvis - piše u saopštenju koje su glumice objavile na svom zvaničnom profilu na Instagramu, kako prenosi alo.rs.

Sa druge strane, sam glumac, koji je optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje od strane tri žene, koje se predstavljaju kao Zoe (40), Lili (31) i Ava (30) oglasio se na ovu temu.

Moji kontakti sa tim ženama 2004. i 2015. bili su sporazumni. Optužbe protiv mene koje su iznele osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija su definitivno lažne. Te su priče mogle biti pre 30 godina, ili pre 30 dana, ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao - naveo je Kris Not u pisanoj izjavi, prenosi alo.rs.

I dok se stvari zahuktavaju u seriji a i van nje, ostaje nam da vidimo epilog svega, na malim ekranima ali i u stvarnosti.

 

 

Komentari (0)