Zanimljivosti

STARLETA 17. PUT OPERISALA GRUDI: Nove cice pokazala u leopard printu - dekolte se jedva drži! (FOTO)

Kejti Prajs je odlučila da smanji grudi, a skoro je pokazala krajnji rezultat.

22.07.2024 18:33

STARLETA 17. PUT OPERISALA GRUDI: Nove cice pokazala u leopard printu -  dekolte se jedva drži! (FOTO)
Bob Grey / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata starleta Kejti Prajs je nedavno podelila rezultate najnovije operacije grudi kojoj je bila podvrgnuta jer su kako je priznala bile nesrazmerne i želela je da to koriguje. Poznatom OnlyFans modelu, plastične operacije su postale opsesija, a samo grudi je operisala čak 17 puta. Ona je nedavno podelila objavu novih grudi u uskoj leopard haljini, nakon što je priznala kako je zažalila zbog odluke da stavi implante i ima najveće grudi u Britaniji.

Opsesija operacijama

Želja za novom operacijom proistekla je iz saznanja da su njene grudi asimetrične zbog čega je poželela da ih smanji.  Na njenom podcastu "Kejti Prajs šou" (The Katie Price Show) sa sestrom Sofi, otkrila je da su joj grudi postale neujednačene zbog čega je otišla pod nož kako bi ih korigovala. Kada je 2022. godine stavila ogromne implante, izvor blizak zvezdi je priznao da ona hoće da ima najveće grudi u Britaniji i da je opsednuta platičnim operacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)


Ovo nije prvi put da je Kejti išla na operaciju kako bi promenila veličinu svojih grudi. Ipak u aprilu ove godine ona se odlučila na još jedan odlazak plastičnom hirurgu jer su je ismevali na mrežama kako izgleda "ogromno i napadno".

Reakcije njenih fanova na njene nove objave nisu izostale, ali je bilo različitih mišljenja. Dok su neki stali u odbranu starlete, rekavši kako je prava "bomba", drugi su joj poručili da sumnjaju da je srećna i da je očigledno da joj nedostaje samopouzdanja, prenosi The Sun.

- Zamislite da ste zadovoljni sobom!

- Niko nije zadovoljan sobom ako se stalno menja.

- Zašto lljudi imaju potrebu nekome da ovo govore? Da li biste nekome tako prišli na ulicu i sasuli mu sve u lice - bili su neki od komentara.

Hirurg je upozorio na komplikacije

Kejti se vratila kući istog dana nakon što je operisana, a onda je i obećala da će prisustvovati događaju Doublin pride tokom vikenda, dok joj je hirurg poručio da "rizikuje život ako ne da sebi dovoljno vremena za oporavak".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)


Iako je bankrotirala, Kejti je nedavno obeležila lansiranje svoje nove autobiografije "Ovo sam ja" (This Is Me) nudeći besplatan sadržaj na OnlyFans platformi. 

Starleta je poznata po svojim brojnim operacijama i promenama izgleda i čini se da i dalje želi da bude u centru pažnje, bez obzira na sve teškoće koje je prošla.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)