Lice

STARLETA 18. PUT IDE POD NOŽ ZBOG GRUDI, OPERACIJE KORISTI KAO ŠMINKU I NIKAD IH DOSTA: Za sebe kaže da je ružna (FOTO)

Kejti Prajs ne namerava da stane.

12.07.2024 12:26

STARLETA 18. PUT IDE POD NOŽ ZBOG GRUDI, OPERACIJE KORISTI KAO ŠMINKU I NIKAD IH DOSTA: Za sebe kaže da je ružna (FOTO)
Foto: Credit: RYMI, DIVA / Backgrid UK / Profimedia

Starleta i manekenka Kejti Prajs je poznata po svojoj ljubavi prema plastičnoj hirurgiji, a nedavno je priznala da se i pored svih operacija oseća ružno i da ima potrebu za zatezanjem lica. Ona ima 46 godina i ispričala je kako su joj operacije nalik šminkanju. Ona je čak 17 puta povećala grudi, a susretala se sa problemima poput neujednačenosti i spuštanja implanta, a sve veći dekolte izazivao je negativne komentare.

Ona je otvoreno razgovarala sa sestrom Sofi o svojim najavljenim planovima za fejslifting. Iako je priznala da sebe smatra ružnom, istakla je i da ne želi da izgleda previše mršavo. Ona operacije koristi  kao način da dobije željeni izgled, da ne bi morala svakodnevno da se šminka.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs planira još jednu operaciju grudi i fejslifting

- Ali, ono što ljudi moraju da shvate je da možda mislite da izgledam lepo ili šta već, a ja se gledam misleći: "Izgledam zaista ružno." Ne vidim ono što ti vidiš. Nikada ne vidim, kad se pogledam u ogledalo, ja...Ali, onda se ne trudim. Ako se šminkam svaki dan, znam da mogu da izgledam dobro, ali ne želim da ustajem svaki dan i da se šminkam jer imam bolje stvari da uradim. Dakle, koristim operaciju kao da je šminka, pretpostavljam. Dakle, evo, znam da to izgleda bolje - rekla je ona piše The Sun.

Operacija grudi

Nakon priznanja o planovima za fejslifting, ona je otkrila i da namerava da smanji veličinu svojih grudi nakon što je bila izložena kritikama na društvenim mrežama. Nakon opercije grudi ona planira putovanje, a doktor Omar Tilo je objasnio da joj taj plan nije pametan jer boravak u gužvi može da izazove komplikacije poput  povećanog bola, otoka ili čak krvarenja na mestu operacije. Takođe, naglasio je da takav potez može dovesti do usporenog procesa oporavka i veće potrebe za medicinskom pomoći. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)