Zanimljivosti

"BANKROT STARLETU" NEMA PAS ZA ŠTA DA UJEDE, ALI IDE POD NOŽ: Tek završila jednu operaciju lica, već planira drugu - šok!

Kejti Prajs je pokazala ponovo unakaženo lice koje planira opet da "popravi".

06.08.2024 15:34

"BANKROT STARLETU" NEMA PAS ZA ŠTA DA UJEDE, ALI IDE POD NOŽ: Tek završila jednu operaciju lica, već planira drugu - šok!
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs (46) starleta i bivša manekenka koja je ponosna vlasnica najvećih grudi, nedavno je otišla ponovo pod nož uprkos tome što je bankrotirala. Naime, ona mora da proda sve što poseduje, ali to je nije sprečilo da otputuje u Tursku na šestu operaciju lica. Javnost je šokirana fotografijama i Kejti je dobila nadimak "Frankeštajnova nevesta", a ona, nezadovoljna ishodom, već najavljuje novu, sedmu po redu operaciju lica. 

Iako je starleta tvrdila kako je u Tursku otišla zbog snimanja dokumentarca, kolaju glasine da su mnoge klinike odbile da joj urade operaciju lica po šesti put, zbog čega se uputila u tu zemlju. Istovremeno izbegava prema pisanjima britanskih medija i zakazano ročište zbog bankrota zbog čega je za njom bila izdata poternica. 

Nju su tužili poverioci zbog ogromnih dugova koji su je oterali u bankrot, zbog čega će morati da rasproda vozni park, vredan više hiljada evra. Kejti je vlasnica brojnih luksuznih automobila koji će najverovatnije završiti na javnoj licitaciji, a kompletan novac ide na pokrivanje dugova u iznosu od 885.448 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Ipak, starleta nije zadovoljna ishodom operacije. Ne planira da se zaustavi tu gde je, zbog čega je u najavi nova operacija kako bi korigovala ono što joj se ne dopada. Taj list prenosi kako se Kejti poverila prijateljima vidno nezadovoljna ishodom jer ju je nova operacija potpuno izobličila.

- Kejti sada treba da prepravi obrve jer zatezanje lica znači usmeravanje obrva pre gore. Ona je zabrinuta da liči na Spoka iz "Zvezdanih staza" (Star Trek) - rekao je izvor za The Sun.

Ovaj list navodi kako njeni najbliži u šali izbegavaju da razgovaraju sa njom preko video poziva jer je sva u podlivima i modricima, kao i da izgleda kao "Frankeštajnovo čudovište". Uprkos tome što je starleta trebala da se pojavi na sudu na ročištu zbog svoja dva bankrota, to se nije dogodilo jer se ona uputila na operaciju lica za koju je morala da iskešira 11.660 evra. 

Uprkos tome što su neki hirurzi odbili da joj urade operaciju koja je zahtevala promenu ličnog opisa, ona nije odustajala već je tražila nove aranžmane.

Kejti je na putovanju sa svojim dečkom Džej Džejom i svojom bliskom prijateljicom koja je otputovala sa njom kako bi uradila na istoj klinici zatezanje stomaka, tako da je Kejti kako prenosi izvor "srećna što je daleko od drame i od kuće".

Ona je na društvenim mrežama priznala kako je potpuno svesna svoje trenutne lične finansijske situacije. 

- Nastavljam da radim sa relevantnim ljudima na stvarima koje najbolje umem i koje će biti rešene nakon mog povratka s posla - rekla je ona aludirajući na to da je na službenom putovanju.

Kejti je za vikend viđena kako šeta Istanbulom u zavojima izgledajući bledo i iscrpljeno nakon operacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)