Zanimljivosti

NOVI ŠOK DETALJI PRIVOĐENJA STARLETE: Prijatelji više neće da ćute - zbog ovoga je pristala na hapšenje!

Ona je puštena kući nakon što se pojavila pred sudijom i plaćanja kaucije.

10.08.2024 10:15

NOVI ŠOK DETALJI PRIVOĐENJA STARLETE: Prijatelji više neće da ćute - zbog ovoga je pristala na hapšenje!
Lucy North / PA Images / Profimedia

Biviša rijaliti zvezda i starleta Kejti Prajs (46) uhapšena je u četvrtak uveče na londonskom aerodormu "Hitrou". Ona je privedena po poternici za hapšenje koju je raspisao sudija nakon što se nije pojavila na suđenju zbog bankrota i dugova.

Ona je privedena pri povratku iz Turske, gde je uradila šestu operaciju lica, a njeno hapšenje je top vest ne samo u Velikoj Britaniji već i u svetskim medijima.

Pakleni plan

Međutim, kako otkrivaju za The Sun Kejtini bliski prijatelji sve ovo je deo njenog paklenog plana. 

- Ona veruje da bi njeno hapšenje moglo da privuče ogroman pubilicitet. Takođe, planirala je da daje intervjue iz zatvora koje bi debelo naplatila. Boravak iza rešetaka bi iskoristila i za istraživanje za svoju novu knjigu kako bi imala što uverljiviju priču - otkrio je izvor bliza starleti

BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Starleta je uhapšena na aerodromu prilikom povratka iz Turske

 

Kako je dodao izvor Kejti planira da popularnost stečenu hapšenjem dobro unovči i kroz sopstvenu TV emisiju. 

Prajsova se u petak pojavila pred sudijom gde joj je objašnjeno zašto je uhapšena. Ona se pravdala da nije htela da pobegne iz zemlje, niti da beži od sopstvene odgovornosti, ali da je morala da otputuje u Tursku zbog svog dokumentarca o estetskim operacijama.

Sudija joj je naredio da 27. avgusta u 10.30 mora obavezno da prisustvuje saslušanju na sudu. kejti je upitala da li može da svedoči preko Zooma ili iz susedne prostorije želeći po svaku cenu da izbegne susret sa ljudima kojima duguje ogroman novac, ali je sudija kratko i jasno kazao - ne!

Na se pred sudom pojavila sa crnim držačima za lice nakon šeste fejs lifting procedure koja je u Turskoj koštala oko 11.655 evra. Nakon pojavljivanja pred sudijom ona je puštena kući uz kauciju, ali nije poznato koliko je platila da izađe iz zatvora.

PA Wire/PA Images /Profimedia

Kejti je puštena iz zatvora nakon pojavljivanja na sudu i plaćanja kaucije

 

Starleta koja je po drugi put bankrotirala u martu ove godine ima razne planove kako da otplati nagomilane dugove u visini od 885.448 evra. Između ostalog, prema sopstvenim rečima,  planira da radi kao eskort dama što je opisala u svojoj knjizi "Ovo sam ja". 

- Bankrot ne nosi isti strah zato što sada mogu da vidim izlaz iz svega toga. Ako mi oduzmu moje stvari znam da mogu i kako da ih vratim. Postaću poslovna pratnja, ne da spavam s muškarcima već da im pravim društvo, da im uvek budem pri ruci. Mislim da bih bila dobra u tome. Doduše, moja majka je rekla da bih morala da poradim na ponašanju za stolom ako želim da budem poslovna pratnja - rekla je tada Kejti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)