Zanimljivosti

KAKO STOJI OD OVIH BALONA? Bankrot starleta prošetala nove cice, posmatrači u šoku - gledajte joj struk (FOTO)

Posle mnogobrojnih operacija, ne izgleda zadovoljno.

09.10.2024 18:59

KAKO STOJI OD OVIH BALONA? Bankrot starleta prošetala nove cice, posmatrači u šoku - gledajte joj struk (FOTO)
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska TV zvezda Kejti Prajs, koja je poznata i kao bankrot starleta, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim najnovijim potezom. Ona je nedavno išla na nekoliko estetskih zahvata poput zatezanja lica vrednog neverovatnih10.000 funti, odnosno skoro 12.000 evra.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti Prajs sa dečkom na Kipru

Kejti Prajs je nedavno odlučila da se podvrgne šestoj "fejs lifting" operaciji, a rezultate istog sa ponosom je pokazala na glamuroznoj zabavi održanoj u Londonu. Iako su je kritike pratile zbog ovog poteza, Kejti je hrabro pokazala svoje "novo lice" na događaju White Fox Boutique, gde je bila u društvu poznatih ličnosti. Takođe, ona je uradila 17. operaciju grudi, iako je pre nekoliko meseci bankrotirala zbog neplaćenog poreza.

Sada, uhvaćena je u potpuno prirodnom izdanju, na plaži, bez šminke i u društvu momka Džej Džeja. Oni su otišli na Kipar i tamo odmaraju, a majka petoro dece je privlačila pažnju prisutnih svojim izgledom. U minijaturnom, šarenom bikiniju, niko nije mogao da skrene pogled sa nje. 

U jednom momentu Kejti, koja je do sada imala šest podizanja lica i 17 grudi, viđena je u intimnom momentu sa dečkom. Masirao joj je ramena, pomagao da siđe na nizbrdici, a i nameštao kako gornji tako i donji deo kupaćeg. Na odmoru joj se pridružio i njen sin Harvi.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejti pokazala grudi nakon 17. operacije 

Ranije ove nedelje, par je viđen kako se izležava pored hotelskog bazena dok su se mazili. Kejti je još jednom pokazala svoj najnoviji rad na grudima u neonsko zelenom bikiniju i neusklađenim donjim delovima.

Da podsetimo, njen partner Džej Džej je prvi put postao poznat javnosti nakon pojavljivanja u emisiji Married At First Sight (Venčanje na prvi pogled). A u februaru su Kejti i Džej Džej ozvaničili svoju vezu nakon putovanja u Bugarsku.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)