Telo

BILA JE NAJATRAKTIVNIJA SPAJSICA PRE 3 DECENIJE: Sada ima 52 i opušteno se skinula pred kamerama (FOTO)

Poznata pevačica ne koristi filtere na društvenim mrežama i ne libi se da pokaže stvarno stanje svoje kože.

06.10.2024 12:45

BILA JE NAJATRAKTIVNIJA SPAJSICA PRE 3 DECENIJE: Sada ima 52 i opušteno se skinula pred kamerama (FOTO)
Columbia Pictures Corporation / AFP / Profimedia

Pevačica Džeri Halivel-Horner, bivša članica grupe Spice Girls danas ima 52 godine. Bila je jedna od najpopularnijih tokom dvehiljaditih godina, a danas još oduševljava kada je fizički izgled u pitanju. Rado se fotografiše bez filtera i prikazuje realno stanje svoje kože.

Ovog puta ona je podelila nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama i ponovo oduševila mnogobrojne fanove.

UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia

Ovako je nekada izgledala Džeri Halivel

Ona je podelila nekoliko fotografija dok pozira u moru u cilju promovišanja nove kampanje. Na sebi je imala beli kupaći kostim, a pozirala je potpuno opušteno bez mnogo šminke i sa mokrom kosom.

Moderan kupaći kostim je pokazao njenu vitku figuru, a izgledala je izuzetno raspoloženo dok su je talasi zapljuskivali u moru. Ispod fotografija koje je podelila stavila je i opis:

- Priroda ima takvu regenerativnu moć i izlazak napolje na samo 20 minuta može da promeni svet - kako se osećate, i fizički i mentalno. Za mene je kupanje u moru krajnje resetovanje, pogotovo ako je hladno! Osećam se živom i snažnom – a istovremeno smireno i spokojno. Šetnja pored vode ili u prirodi ima isti neverovatan pozitivan efekat na moje blagostanje - napisala je ona i naglasila da je uzbuđena što radi na novoj kampanji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Tokom narednih nedelja čeka je još obaveza oko snimanja.

Podsetimo, grupu Spice Girls su činile Džeri Halivel, Viktorija Adams, Melani Braun, Melani Krisholm i Ema Banton, a svoj prvi hit  "Wannabe" su objavile 1996. i veoma brzo zavladale muzičkim top listama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)