Telo

NATAŠU BEKVALAC MEĐU TALASIMA NA IBICI USLIKALA ĆERKA: Odmah reagovala Jelena Karleuša - samo jedno joj poručila! (FOTO)

Pevačica je vidno uživala u putovanju.

27.09.2024 22:40

NATAŠU BEKVALAC MEĐU TALASIMA NA IBICI USLIKALA ĆERKA: Odmah reagovala Jelena Karleuša - samo jedno joj poručila! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je napunila 44 godine. Poznato je koliko ona obožava Ibicu, pa je baš tamo odlučila da provede i divan dan. Sestra Kristina joj ponovo pravi društvo, a tu si i Natašine ćerke, Hana i Katja. Izgleda da je Hana već dovoljno porasla, budći da je kročila u 18-u godinu, da može mamu podjednako dobro da uslika kao i mnogi profesionalni fotografi. 

Nataša je tako objavila serijal fotografija u kupaćem kostimu, a glavni "krivac" je bila upravo Hana. Da ima vešto oko, pokazala je Natašina objava koja je u rekrdnom roku sakupila čak 33.000 sviđanja. Naime, njena ćerka je uspela fantastično da uskladi osvetljenje i zgodnu mamu koja stoji tik ispred talasa.

Pevačica je pozirala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je, iako sveden, istakao sve njene adute. Nata je zamišljeno gledala u daljinu, dok su njene grudi bile u prvom planu, ali nije izostao ni tanan struk, zaobljeni kukovi, tetovaža na preponi, negovana plava kosa, kao i lice bez trunke šminke. 

 

 

Na narednim fotografijama blistao je Natašni osmeh "od uva do uva", a mnoge njene fanove podsetila je na neprevaziđenu Pamelu Anderson iz perioda kada je glumila u seriji "Čuvari plaže", samo je kupaći trebalo da bude crven.

- Foto by Hana Ikodinović. Kaže, to mi je za rođendan - dodala je Bekvalčeva u opisu objave.

Jedna od prvih reagovala je i Jelena Karleuša.

- Predivna - kratko je reagovala Karleuša.

- Podsećaš na staru (mladu) Natašu, miris tvoje kose vetrovi mi nose na jug…

- Nestvarna Nata.

- Ovo ti je najbolja slika do sada.

- Lepa si Pamela!

- Predivna si kraljice.

- Grmis kako god, zapali sve!

- Iz serijala "Čuvari plaže"!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)