Moda

TRAČICE NA GRUDIMA, RASKOPČAN MANTIL I SEKUNDA DA OTKRIJE "SRAMOTU": Pevačica prešla svaku granicu, pa počastila publiku!

Atraktivna muzička zvezda iz Brazila definitivno je obeležila događaj na kom je pokazala čime sve raspolaže.

02.10.2024 14:01

TRAČICE NA GRUDIMA, RASKOPČAN MANTIL I SEKUNDA DA OTKRIJE "SRAMOTU": Pevačica prešla svaku granicu, pa počastila publiku!
Jorge Estrellado / Zuma Press / Profimedia

Godišnja modna revija L'Oreal Paris "Walk Your Worth" bila je zabavna na mnogo načina. Na tom događaju slavila se lepota, osnaživanje i sestrinstvo. Renomirani ambasadori i svetske modne ikone predstavile su kolekciju za proleće-leto 2025. godine.

Brazilska pevačica Larisa de Macedo Machado, poznatija kao Anita, učestvovala je na tom događaju u Parizu. Kako važi za atraktivnu i jednu od najlepših pevačica, dobila je izazovnu kombinaciju koju treba da ponese na prestižnom modnom događaju.

- Moj momenat u Parizu - ushićeno je poručila pevačica.

Anita, kako je mnogi znaju, ponela je autfit koji je bordo boje. Od malenih tračica na grudima do mantila i čizama. Miš rukavi na kreaciji su nežno padali, dok su cipele na štiklu bordo boje takođe, dodatno doprinele kombinaciji. Razrez je bio dubok, zbog čega je malo falilo da se vidi međunožje. Preko grudi, pevačica je imala samo dve tračice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

Uprkos autfitu koji je više otkrivao nego pokrivao ona je šetala pistom kao da je rođena za nju! Toliko je bila opuštena da je u jednom momentu izvadila telefon.

Vidno ponosna i zadovoljna, slikala se sa fanovima.

- Najlepša! - 

- Obožavam Anitu! - 

- Izgleda tako samouvereno, tako lepa, moćna! Osećam se seksi i snažno kada slušam njene pesme. Ljubav iz Engleske! - 

- Nema lepše i atraktivnije pevačice od nje - samo su neki od komentara ispod videa koji je objavila na mrežama.

Takođe, ona se pokazala i kao dobar prijatelj kada je španska pevačica Belinda pala na reviji.
Naime, Belinda je posrnula i imala je poteškoća da stane na noge, što je izazvalo kratak trenutak panike u publici. Na sreću, Anita, koja je upravo završila nastup, primetila je nezgodu i brzo pritrčala Belindi. Uz umirujući osmeh, Anita je pružila ruku i pomogla koleginici da se podigne na noge i povrati prisebnost. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)