Moda

GLUMICA IZBACILA NOGU IZ PREUSKE HALJINA KOJA PRETI DA PUKNE! Niko od prisutnih ne može da skrene pogled (FOTO)

Iva Štrljić važi za jednu od najzgodnijih.

26.09.2024 19:20

GLUMICA IZBACILA NOGU IZ PREUSKE HALJINA KOJA PRETI DA PUKNE! Niko od prisutnih ne može da skrene pogled (FOTO)
ST/Tamara Pavišić

Glumica Iva Štrljić pojavila se na reviji poznatog brenda u Beogradu i učinila da svi kao opčinjeni gledaju u nju. Već dugi niz godina ona krasi TV ekrane. Ona je ćerka poznatog glumca Milana Štrljića, a svojom pojavom sve više privlači pažnju javnosti. Često objavljuje svoje fotografije i na društvenoj mreži Instagram, gde takođe privlači pažnju, a mnogi ne mogu da odole, da joj ne ostave neki komentar ispod istih.

Sada, za reviju, Iva se odlučila za crnu haljinu koja ističe njenu figuru na spektakularan način. Gornji deo haljine naglašava njene obline, dok je donji deo takođe uzak. Zanimljiv je prorez koji ističe njene vitke noge po kojima je glumica i prepoznatljiva. Njena vitka figura je doprinela da celokupan stajling bude još privlačniji.

Uz to, odabrala je crne čizme sa visokim platformama, što je doprinelo da njen izgled bude još atraktivniji. Takođe, ponela je i jednostavnu torbicu, koja je pravi modni detalj kada se zagledate malo bolje. Zanimljivo je da glumica nije izabrala nijednu drugu boju osim crne, osim kopče na kaišu na torbi koji je braon.

ST/Tamara Pavišić

Iva Štrljić na reviji


Minimalna, ali profesionalna šminka istakla je njenu prirodnu lepotu. Ne sumnjamo da su prisutni bili oduševljeni njenom pojavom.

Da podsetimo, Iva Štrljić se proslavila ulogama u serijama "Igra sudbine", ali i projektima kao što je "Mješoviti brak", "Lud, zbunjen, normalan", "Kamiondžije", "Bela lađa", "Moj rođak sa sela"...

BONUS VIDEO:

Komentari (0)