VIP saveti

DRAGANA MIĆALOVIĆ U IZLASKU S ČUVENOM KASANDROM I FOTKA GRMI: Naša glumica je posebnoj osobi uputila ove reči! (FOTO)

Evo kako su se dve glumice provele u Beogradu.

26.09.2024 10:29

DRAGANA MIĆALOVIĆ U IZLASKU S ČUVENOM KASANDROM I FOTKA GRMI: Naša glumica je posebnoj osobi uputila ove reči! (FOTO)
ST/Vladimir Lukić/e-stock agency

Srpska glumica Dragana Mićanović nedavno je podelila na svom Instagram profilu trenutak koji će zauvek pamtiti – fotografiju sa svojom omiljenom latinoameričkom glumicom, Koraimom Tores. Koraima je kod nas poznata po svojoj nezaboravnoj ulozi u seriji "Kasandra", koja je obeležila devedesete godine.

Na fotografiji, dve glumice su zablestale u elegantnim haljinama, uhvaćene u veselju na žurci na splavu pored Save. Koraima je oduševila sve prisutne u izazovnoj mini haljini posutoj holo-šljokicama, koja je isticala njenu savršenu figuru, dok je otvoren prorez na leđima i stomaku dodao dozu drame njenom izgledu. Njena lepa, puštena kosa i suptilna šminka stvorili su savršen kontrast provokativnom izgledu.

Dragana je odlučila da se drži klasične elegancije, izabravši malu crnu haljinu s dugim rukavima i otvorenim ramenima. Ovaj stajling je dodatno naglasio njenu sofisticiranost, dok je duga zlatna ogrlica bila savršen detalj koji je upotpunio njen izgled. Sa prikupljenom kosom u punđu i naglašenim očima, Dragana je donela dozu šarma koja je sigurno oduševila njenog uzora.

- Bako, uspela sam! – napisala je Dragana u opisu fotografije, i tako je izrazila svoju neizmernu radost i uzbuđenje zbog susreta sa idolom, pa je tako aludirala na popularnost serije "Kasandra" koja je ostavila snažan utisak na generacije.

Ova emotivna i inspirativna objava privukla je pažnju mnogih pratilaca, koji su zajedno s njom podelili radost zbog ovog posebnog trenutka i u komentarima su ih svi oduševljeno pozdravljali. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)