Telo

ANĐELKA PRPIĆ SAMO U SAKOU - ZABORAVILA DA OBUČE DONJI DEO: Nismo ni znali da ima ovakve noge - GRMI (FOTO)

Lepa glumica nikada bolje nije izgledala.

25.09.2024 20:14

ANĐELKA PRPIĆ SAMO U SAKOU - ZABORAVILA DA OBUČE DONJI DEO: Nismo ni znali da ima ovakve noge - GRMI (FOTO)
Printscreen/Instagram/andjelkap

Glumica Anđelka Prpić u poslednje vreme intrigira javnost svojim ljubavnim životom. Ona se ovog meseca udala za svog izabranika Marka Žugića sa kojim je dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a za to su znali samo njihovi najbliži. Svečani ručak je bio u jednom restoranu, a mladenci su uživali sa svojim najdražim ljudima. Pored toga, interesovanje za njenu karijeru je takođe veliko jer ona važi za jednu od cenjenijih glumica. Iako je već dugo na glumačkoj sceni, mnogima se dopala njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka" gde je igrala sa kolegom Andrijom Miloševićem.

Iako Anđelka ne želi toliko često da prikazuje svoje privatne momente na društvenim mrežama, nekada objavi fotografiju ili video, a to ubrzo bude i zapaženo. Ovoga puta, ona je objavila video koji prikazuje njenu pripremu. Priprema za jedno slikanje je takođe zabeležena, a ona je odlučila da to podeli sa svojim pratiocima na mrežama.

Na snimku imamo priliku da vidimo zgodnu glumicu u uskoj crnoj haljini koja se završava perjem na dnu. U pitanju je popularan model haljine - sakoa. Minimalno našminkana u visokim potpeticama pozirala je pred kamerom. Primećujemo da nikada bolje nije izgleda, a sa tim su se složili mnogobrojni korisnici pomenute društvene mreže Instagram.

- Prelepa, tako izgleda zadovoljna žena.

- Nemoj da te mnogo fotošopiraju, tebi to ne treba - pisali su joj u komentarima očarani njenom lepotom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)