Zanimljivosti

OVO JE PRAVO IME SEKE ALEKSIĆ! Pevačica je zbog toga napravila pravu DRAMU, godinama se svađa zbog istog

Iako je više puta objašnjavala, mnogi joj ne veruju.

28.09.2024 17:15

OVO JE PRAVO IME SEKE ALEKSIĆ! Pevačica je zbog toga napravila pravu DRAMU, godinama se svađa zbog istog
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Seka Aleksić je već godinama na muzičkoj sceni. Inovativnost je ono što izdvaja prave zvezde, a mnogi misle da će im u tome doprineti zanimljivi nadimci ili menjanje imena. Seku retko ko zove po pravom imenu, jer od kako se pojavila na javnoj sceni svi su je upamtili po njenom nadimku. Pravo ime Seke Aleksić je Svetlana, što sigurno mnogi nisu znali.

Jednom prilikom ona je oštro demantovala navode da se zove Zuhra, a to je davno objavila na društvenoj mreži Tviter, konkretno 2013. godine.

Foto: St/N. Mutić

Pravo ime pevačice Seke Aleksić je Svetlana


- Dakle, svim hejterima koji mi pišu i izmišljaju da se zovem Zuhra, a ne Svetlana, poručujem da su jadni, bedni i da mi ih je iskreno žao - napisala je Seka tada besno.

Tokom godina, osim na muzičkoj sceni, stekla je pravo bogatstvo i na ljubavnom planu. Udala se za dugogodišnjeg izabranika Veljka Piljikića, a sa njim ima dva sina, Jakova i Jovana.

Kako su se upoznali Seka i Veljko?


Oni su 14 godina zajedno, a sve je počelo od jednog Sekinog nastupa gde je on radio kao obezbeđenje u okviru tog kluba. Ništa se nije dogodilo, ali nakon izvesnog vremena, ona je nastupala na koncertu u Švajcarskoj gde su se zvanično upoznali. Samo nedelju dana kasnije varnice su sevnule, a oni su shvatili da su jedno za drugo.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji "Amidži šou".

Oni su se venčali 2010. godine i od tada u njihovom odnosu nije bilo skandala. Tokom godina ona je menjala imidž, a može se reći da je sada uplovila u jednu "mirnu luku" i da je godinama dosledna istom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)