Zanimljivosti

ZNATE LI PRAVO IME NELE MIHAILOVIĆ? Srpska glumica se ne zove tako, a OVO je razlog što se drugačije predstavlja

Poreklom iz Valjeva, prešla je u Beograd, završila fakultet i postala poznata.

07.09.2024 16:23

ZNATE LI PRAVO IME NELE MIHAILOVIĆ? Srpska glumica se ne zove tako, a OVO je razlog što se drugačije predstavlja
Radule Perisic/ATAImages

Nela Mihilović je srpska glumica rođena 1969. godine. Srpska glumica je rođena u Valjevu gde je završila osnovnu i srednju školu. Njeno pravo ime je Danijela, a još od detinjstva je zovu Nela i to je sada njeno umetničko ime. Diplomirala je u klasi zajedno sa kolegama Nebojšem Glogovcem, Natašom Ninković, Vojinom Ćetkovićem, Sergejom Trifunovićem.

Zapaženije uloge imala je u projektima kao što je film "Led", a u serijama "Stižu dolari", "Selo gori, a baba se češlja", "Nepobedivo srce"... 

Antonio Ahel/ATAImages

Koje je pravo ime glumici Neli Mihajlović

Nela se udala za Vladimira Petričevića koji je kompozitor, a sa njim ima dve ćerke Petru i Martu. Nelina ćerka Marta je odlučila da krene maminim stopama i upisala je FDU, a njeno ime se našlo na spisku gde je bilo 400 prijavljenih studenata. Od 400 odabrano je devet, a jedna od njih je Marta. Ona je aktivna i na društvenim mrežama, što se ne može reći i za drugu ćerku Petru.

Prijateljstvo sa Natašom

Inače, mnogima je poznato prijateljstvo između Nele i Nataše Ninković. Ono što malo ko zna je da su ove koleginice jako bliske prijateljice i da su tokom studija bile cimerke. Iste godine su se udale, Nataša za Nenada Šarenca, a Nela za Vladimira.

I danas fizički podsećaju jedna na drugu, ali u mladosti su bile kao sestre. Zbog toga reditelji nisu hteli da ih zajedno angažuju u serijama i filmovima.

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to - rekla je Nela jednom prilikom i dodala da su u isto vreme imale kratku kosu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)