Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POZIRALA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU NA SICILIJI KAD JE SAZNALA TUŽNE VESTI: Evo šta je poručila Bori Čorbi

"Težan neki dan i pretežak", dodala je.

04.09.2024 18:50

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POZIRALA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU NA SICILIJI KAD JE SAZNALA TUŽNE VESTI: Evo šta je poručila Bori Čorbi
ST/N. MANDIĆ, Instagram/vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (62) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe, a na liniji, licu bez bora i bujnoj kovrdžavoj kosi zavide joj i upola mlađe dame. 

Budući da je danas, u istom danu preminuo i legendarni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, kao i glumica Rada Đuričin, Lidija je svoja dva storija posvetila upravo njima.

- Ljubav je jedini vazduh koji si udisao - napislala je Vukićevićeva pored fotografije legendarnog rokera.

- Težak neki dan i pretežak, hvala za sve… Rada Đuričin - dodala je ona u drugoj priči na svom Instagram nalogu. 

Lidija je još jednom pokazala zašto važi za najfatalniju srpski glumicu kojoj ni jedan muškarac ne može da odoli. Ona se pre saznjanja za smrt dvoje dragih kolega fotografisala na obali mora, a odabrala je neobičan autifit.

Glumica već neko vreme uživa u svim čarima zanosne Sicilije, a biće pravo čudo da je ne zavede neki muževan Italijan, budući da je tamo bila prava atrakcija. Ovog puta pojavila se na terasi hotela u malenom žutom bikiniju preko koga je imala narandžastu mrežicu sa šljokicama. 

Model je bio rupičast, pa se kompletno Lidijino telo i kupaćo videlo ispod. Glumica se ne opušta ni na obali bazena ili mora. Njena bujna kovrdžava kosa je podignuta i besprekorno stilizovana, uvek nosi crne naočare za sunce velikog, modernog kockastog okvira, dok ni upečatljiv karmin nikad ne izostaje.

 

 

Mnogi se slaži da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. Samo dan ranije objavila je nekoliko fotografija i snimaka u belom i prugastom bikiniju. Retko kome je promaklo da glumica ima telo na kojoj bi joj pozavidele i devojke u dvadesetim. Do izražaja je došao njen zategnut stomak, a bujno porsje u belom topu pokupilo je sve simpatije.

Njeni obožavaoci su i ovoga puta imali samo reči hvale.

- Koja da je prestigne? Ranije, sada i ubuduće nema joj ravne!

- Savršenstvo prirode.

- Kakva žena.

- Lidija, da li misliš da muškarac može da bude ravnodušan na ovakvu lepotu.

- Vau! Mama mia! Kakva bomba!

- Predivna, harizmatična, zgodna, umetnik i večito mlada. Zašto? Zato što je to dobra duša.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)