Zanimljivosti

POSLE SKANDALA SA DŽONIJEM DEPOM AMBER HERD NAPUSTILA HOLIVUD: Mesecima joj se gubio svaki trag, a sad je otkriveno gde je pobegla! (FOTO)

Glumica se potpuno povukla, retko se oglašava na društvenim mrežama, a spekuliše se i da je pukla njena lezbijska veza sa spisateljicom Evom Barlou.

07.05.2023 20:30

POSLE SKANDALA SA DŽONIJEM DEPOM AMBER HERD NAPUSTILA HOLIVUD: Mesecima joj se gubio svaki trag, a sad je otkriveno gde je pobegla! (FOTO)
Tanjug/AP

Nakon brojnih skandala i suđenja sa bivšim suprugom Džonijem Depom, holivudska lepotica Amber Herd (37) nestala je bez traga i glasa. Prodala je kuću u Kaliforniji za 1,1 milion dolara i poslednji put je u javnosti viđena u oktobru prošle godine na odmoru u Španiji. Retko se oglašava i na društvenim mrežama, pa joj je bilo teško ući u trag.

Tek sada se saznalo da je nekadašnja zvezda napustila Holivud i u tajnosti se sa ćerkicom Unom, koju je dobila preko surogat majke, preselila u predgrađe Madrida.

Miran život u Španiji

Kako su za američke medije ispričali prijatelji popularne glumice, nakon što je prošle godine izgubila sudski spor sa bivšim mužem Amber je odlučila da se povuče i odseli se daleko od Amerike.

- Mislim da ne žuri da se vrati na posao, niti u Holivud. Verovatno će doći u nekom trenutku kad bude imala ponudu za film, a dtad oostaje u Španiji. Ona odlično govori španski, srećna je tamo i odgaja svoju ćerku daleko od sve te medijske buke i paparaca - rekli su prijatelji poznate glumice.

U međuvremenu, ona je navodno započela romansu sa Evom Barlou koja radi kao pisac u Los Anđelesu. Njih dve su snimljene prošlog oktobra u Majorci, ali izgleda da je i ta romansa okončana. Naime, Eva koja je ostala da živi u Los Anđelesu pred Božić je objavila na društvenim mrežama esej koji je sugerisao da je romansa sa glumicom gotova.

Sunovrat karijere Amber Herd započeo je nakon turbulentnog braka i skandaloznog razvoda od Džonija Depa s kojim je na kraju završila na sudu zbog klevete i taj spor je izgubila. Podsetimo, sud je naložio Amber da Depu isplati 10 miliona dolara na ime odštete za klevetu i, kako se ispostavilo, neosnovanih optužbi da ju je tukao i zlostavljao. S druge strane, Dep je morao njoj da isplati dva miliona dolara.

Potpuno je neizvesno i da li se Amber pojavljuje kao glavna zvezda u nastavku filma "Akvamen" koji joj je doneo popularnost, a čija je premijera zakazana za kraj ove godine.

Ap photo

Džoni Dep nastavio je život posle suđenja sa bivšom ženom Amber Herd 

A šta radi Dep?

U međuvremenu, njen bivši suprug je nastavio život. Povezivali su ga sa brojnim lepoticama, ali on nije potvrdio vezu sa bilo kojom od njih, pa ni sa advokaticom koja je bila na čelu tima pravnika koji ga je zastupao na suđenju protiv Amber.

Najavljeno je da će se Dep pojaviti na ovogodišnjem festivalu u Kanu koji će biti održan od 16. do 27. maja. Tokom leta odmaraće se s prijateljima na privatnom ostrvu na Bahamima, među kojima je i Vendi, majka pevača Džosa Stouna s kojom ga dovode u vezu.

Iz tima čuvenog glumca najavljeno je i njegovo učešće na brojnim humanitarnim akcijama, imaće turneju sa svojim bendom, a na filmsko platno se vraća kao režiser filma o umetniku Modiljaniju.     

BONUS VIDEO:

Komentari (0)