Zanimljivosti

AMBER HERD ZAPREPASTILA NOVOM IZJAVOM O DEPU! Posle suđenja veka iznela je neverovatno priznanje!

Glumica koja je nedavno izgubila spor sa bivšim suprugom Džonijem Depom, iznela je tvrdnju koja je iznenadila mnoge.

17.06.2022 16:00

AMBER HERD ZAPREPASTILA NOVOM IZJAVOM O DEPU! Posle suđenja veka iznela je neverovatno priznanje!
Tanjug/AP

Holivudska glumica Amber Herd, koja je nedavno izgubila spor na suđenju veka sa svojim bivšim suprugom, takođe glumcem Džonijem Depom, dala je svoj prvi intervju za NBC Today i tom prilikom iznela još jednu šokantnu tvrdnju o svom odnosu sa nekadašnjim partnerom.    

Suđenje koje je trajalo čak 6 nedelja okončano je u Depovu korist, a Herdovoj je naloženo da glumcu mora da isplati 10,4 miliona dolara odštete zbog klevete. S druge strane, određeno je i da Dep njoj duguje 2 miliona dolara, pa je udar koji je Herdova pretrpela nešto malo ublažen.  

- Volim Džonija. Apsolutno ga volim! Volela sam ga svim srcem i trudila se najbolje što sam mogla da naša duboko slomljena veza uspe. I nisam uspela. Uopšte nemam loša osećanja ili zle namere prema njemu. Shvatam da bi to moglo teško da se razume. Međutim, svako ko je ikada nekoga voleo, lako bi to mogao da shvati - odgovorila je Amber u drugom delu intrevjua na pitanje da li još gaji osećanja prema bivšem suprugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Room (@gossiproomoff)

- Shvatam da u očima javnosti nisam dobra. Nisam simpatična, niti savršena žrtva. Ali, kada sam svedočila, želela sam da me porota vidi samo kao ženu - objasnila je ona.

Amber je ponovila da u kolumni o nasilju u porodici, koju je objavio Vašington post 2018, ona nije mislila konkretno na Depa, tako da navodno to nije bila kleveta protiv njega, već je želela da piše o globalnom problemu zlostavljanih žena.

- Nikada nisam želela da Dep izgubi karijeru zbog tog članka. Nije se radilo o njemu kao pojedincu uopšte - pravdala se Amber po okončanju suđenja.

Džoni je pak smatrao da ne samo što je izgubio brojne uloge, već nije želeo da se njegovo ime provlači po štampi u kontekstu zlostavljača žena.

- Bio sam opsednut time da svet čuje istinu o tome šta se zaista događalo tokom naše veze. Osećao sam da je moja odgovornost da očistim svoje ukaljano ime i svoju decu od ove užasne stvari koju su morali da čitaju o svom ocu. Moj cilj je istina, a najviše me je pogodila činjenica da ljudi koje sam poznavao godinama sada misle da sam prevarant koji ih je lagao - naglasio je Dep.

Evo kako je Amber odgovarila na pitanje da li još voli Depa, a koje su mnogi glumčevi fanovi okarakterisali kao vid njenog pokajanja zbog štete koju ne samo da je nanela bivšem mužu, već, pre svega, sebi i svojoj karijeri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIAMI WEEK (@miamiweek)

BONUS VIDEO:


 


 


 

Komentari (0)