Zanimljivosti

VIŠE NE LIČI NA SEBE, PROPAST! Ovo je prva fotografija američke lepotice posle izgubljenog spora sa Džonijem Depom! (FOTO)

Glumica spas od finansijskih problema pokušava da pronađe na odmoru u Španiji, a njeni fanovi su šokirani transformacijom koja joj se dogodila.

01.10.2022 19:30

VIŠE NE LIČI NA SEBE, PROPAST! Ovo je prva fotografija američke lepotice posle izgubljenog spora sa Džonijem Depom! (FOTO)
Tanjug/AP

Glumicu Amber Herd paparaci su uspeli da fotografišu prvi put posle suđenja godine sa nekadašnjim suprugom, holivudskim zavodnikom Džonijem Depom, a sudeći po njenom izgledu i komentarima fanova širom sveta, mlada zvezda se potpuno transformisala u negativnom smislu, što i ne čudi nakon zastrašujućeg procesa koji je mesecima vođen između bivših partnera. Tokom tog spora su, podsetimo, njih dvoje izneli stravične optužbe na račun jedno drugog, a među njima su i one koje je izrekla Herdova - da ju je Dep silovao flašom. 

Amber je na odmoru u Španiji gde pokušava da se snađe u finansijskoj buli koja ju je snašla. Naime, parnica Dep-Herd koja je prenošena uživo na televiziji i koja je više ličila na rijaliti nego na bilo šta drugo, okončana je u Depovu korist. Amber ne samo što nije uspela da dokaže da ju je bivši suprug zlostavljao, nego je pretrpela i medijski linč, a povrh svega bivšem treba da isplati odštetu od famoznih 10 miliona dolara.

Glumica je nedavno angažovala i drugog advokata kako bi pokušala uz njegovu pomoć da se umili dvema osiguravajućim kompanijama i prikrije račune koji navodno prelaze 15 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANews (@anews)

Podsetimo, Amber je posle 6 nedelja suđenja, koje je bilo otvoreno za javnost, 1. juna izgubila spor od Džonija Depa koji ju je tužio za klevetu. Nezapamćeni proces okončao se u Virdžiniji gde je presuđeno da Amber treba da plati Depu 10,4 miliona dolara, a glumac bivšoj ženi 2 miliona dolara, iako su oboje tražili znatno veće sume. 

Amber je sada u jeku finansijskih problema otišla do Španije, pa u Palma de Majorki pokušava da razbistri misli. Glumici izgleda da mediteranski vazduh i te kako prija, bar ako je suditi po osmehu. Ona je tako naizgled sasvim bezbrižno uživala sa ćekicom na ljuljaški, međutim, njen izgled je potpuno drugačiji od onoga na koji su navikli njeni fanovi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla (@cruzinbosco)

Ona je obukla crnu majicu na bretele, ispod koje nije imala brushalter, i široke crne zvonaste pantalone. Kosu je neobavezno vezala u visoku punđu i obula najobičnije crne japanke. 

Glumica je šetala “kao sav normalan svet”, a pojedinci su se u komentarima zapitali da li je i spavala u izdanju u kom se pojavila u javnosti. Bila je bez trunke šminke, a mnogi su istakli da se podosta ugojila. 

Ipak, većina ljudi se složila u jednom, a to je da je trenutno izdanje Herdove daleko od izdanja fatalne svemoguće crvenokose u filmu “Akvamen”.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)