Zanimljivosti

DŽONI DEP UPLOVIO U NOVU ROMANSU? Fanovi razočarani, pljuste komentari, šeta crvenokosu tetku!

Džoni Dep se proteklog vikenda pojavio u društvu misteriozne crvenokose devojke i podgrejao glasine da je nova ljubav u pitanju. Ko je dama koja ga prati na putovanju u Italiji?

19.07.2022 18:00

DŽONI DEP UPLOVIO U NOVU ROMANSU? Fanovi razočarani, pljuste komentari, šeta crvenokosu tetku!
FOTO: Profimedia

Slavni holivudski glumac ne prestaje da puni stubce novina i svakodnevno iznenađuje javnost svojim dinamičnim životom, naročito kada je ljubav u pitanju. Iako je do skoro u žiži javnosti bila njegova parnica sa bivšom suprugom Amber Herd, koja je rezultirala njemu u korist, bilo je spekulacija da je pravna zastupnica Kamila Vaskez u toj parnici, novi plamen Džonija Depa.

U više navrata iskazivali su međusobne simpatije što je mnogim fanovima dalo razlog da pomisle kako je nova ljubav na pomolu. Kako se ništa od toga nije obistinilo, javnost  i dalje pomno prati svaki  Džonijev korak, te je on viđen u nedelju kako je stigao na probu u Areni "Santa Đulijana" u društvu misteriozne crvenokose devojke.

U svom prepoznatljivom hipi stilu, sivoj zarozanoj majici, sa šeširom na glavi i mnoštvo narukvica i prstenja na rukama, Džoni je viđen kako izlazi automobila i nosi torbu koju mu je dala dama koja se pojavila odmah iza njega. 

 

 

Svima je zapala za oko ova zgodna crvenekosa koja je bila u šortsu i zelenoj majici lepo stilizovana, ali za fanove ne dovoljno dobra da ide uz Džonija. Mnogi su pomislili su da je u pitanju nova ljubav, a fanovi nisu krili razočarenje Džonijevim „izborom“ jer smatraju kako zaslužuje lepšu i zgodniju partnerku.

 

 

Ipak, neki će se razočarati, a mnogima će bti lakše uz saznanje da je Džonijeva pratilja pofesorica francuskog jezika koja mu pomaže da usavrši jezik za predstojeći film u kome će Džoni glumiti. Nakon što su viđeni u Italiji kako stižu na Gardon Rivijeru na nastup u Vitorijaleu gde će Džoni nastupiti sa legendarnim gitaristom Džefom Bekom, svi su mislili da je njegova pratilja, nova partnerka u njegovom životu. U ponedeljak  je TMZ objavio da oni ipak imaju striktno profesionalnu i platonsku vezu.

Džoni voli da je u društvu dama, pa kako mu je zastupnica na suđenju bila žena i ovde se opredelio isto kada je učenje jezika u pitanju. Mlada profesorica mu pomaže da usavrši francuski jezik za predstojeći film "Žan du Bari" u kojem će se glumac pojaviti.

Film je rađen po istinitoj priči i u fokusu radnje je ćerka krojačice koja je u 18.veku postala poslednja ljubavnica kraja Luisa 15.

Depu je dodeljena glavna uloga kralja i ovo mu je prvi film u zadnje tri godine. Sudeći po fotografijama na kojima deluje opušteno i nonšalantno, Džoni je za nove izazove, a možda i ljubavi, nakon suđenja spreman u punom sjaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)