Zanimljivosti

Majka ju je terala da pleše po barovima za novac i kljukala ju je energetskim pićima! Ovako danas izgleda malena Hani Bu Bu, zvezda šokantnog rijalitija za decu! (FOTO)

Malena Alana Tompson proslavila se učešćem u emisiji “Devojcice i dijademe” u kojima se maloletnice takmiče u izborima lepote, a više od nje je pažnju svetske javnosti privlačila njena majka Džun Šenon.

19.07.2022 11:05

Majka ju je terala da pleše po barovima za novac i kljukala ju je energetskim pićima! Ovako danas izgleda malena Hani Bu Bu, zvezda šokantnog rijalitija za decu! (FOTO)
FOTO: Printscreen/Youtube/ Anderson

Ukoliko ste ikada bacili pogled na emisije koje se prikazuju na kanalu TLC, verovatno ste primetili prizor devojčica u glamuroznim haljinama, sa ogromnim ekstenzijama na glavama, loknama i sa tonom šminke, koje učestvuju u takmičenjima lepote. Kada se na to doda činjenica da se neretko radi i o bebama od svega nekoliko meseci, kojima roditelji navlače štikle i perike, svako normalan bi pomislio da tu posla nisu čista. Emisija u kojoj se takve, pa može se slobodno reći, groteskne scene prikazuju, zove se “Devojcice i dijademe” ("Toddlers & Tiaras"). Reč je o jednpm od najkontroverznijih televizijskih projekata ikada.

Roditelji koji se tiskaju da svom detetu od svega nekoliko godina obuku provokativnu haljinu, stave veštačke zube umesto mlečnih koji ispadaju i nalepe veštačke trepavice, naišli su na opštu osudu javnosti. Jedna od njih je i Džun Šenon, svima poznatija kao Mama Džun.

Njena ćerka Alana Tompson, poznatija kao Hani Bu Bu, prvi put se pojavila u toj emisiji, da bi nedugo zatim dobila i svoj rijaliti šou, “Povratak Hani Bu Bu” (“Here Comes Honey Boo Boo”). Portal Srećna Republika vam donosi priču o devojčici za koju su mediji širom sveta istakli kako je bukvalno preko noći postala žrtva preambiciozne majke.

Naime, još dok se kao sedmogodišnjakinja takmičila na dečjim izborima za mis širom Amerike, javnost je mogla da vidi do kojih granica je Mama Džun spremna da ide kako bi njena devojčica osvojima krunu, trofej i naravno novac. Malenoj Alani je tapirala kosu, šminkala je, stavljala joj veštačke trepavice, oblačila je u provikativne kostime i učila je da zavodno pleše. Zbog takvog trenda emisija je naišla na žestoke osude, pa i na kritike da "seksualizuju tela devojčica koje često još nisu ni izmenjale mlečne zubiće".

Televizija TLC je često dobijala prijave da su rijalitiji mamac za pedofile i seksualne prestupnike, ali je snimanje emisije nastavljeno. Vremenom se mama Džun ponovo našla na udaru kada je prikazana scena u kojoj ona svom malom detetu daje da pije mešavinu gaziranog soka i energentskog pića, piće koje ona naziva "go-go juice" "kako bi devojčica imala više energije na sceni". U tim trenucima je i socijalna služba morala da reaguje. 

Ipak, ono što se krilo iza kulisa bilo je daleko mračnije. Naime, kada se saznalo da je Džun Šenon bila u vezi sa osuđenim pedofilom Markom Mekdanijelom, televizija TLC je rešila da ukine pomenuti rijaliti šou, piše portal seharica247. Pored toga, na površinu su isplivale druge jezive tajne porodice, kao što je činjenica da je Mama Džun terala malenu Alanu da pleše u barovima za novac. Kada je taj podatak dospeo u medije, ona se branila argumentom da se lokal u kom je devojčica plesala nalazi pored koledža, a "ne na nekom jeftinom mestu".

Alana sada ima skoro 17 godina, a sve do nedavno majka ju je vodila na mesta gde se okupljaju rijaliti zvezde.

Hani Bu Bu i njena porodica i danas izazivaju skandale. Naime, pre nekoliko godina Džun je bila uhapšena i optužena za posedovanje narkotika, te je zbog toga izgubila starateljstvo nad maloletnom Alanom, koje je u junu 2022. pripalo Alaninoj starijoj sestri Lorin Šenon, piše portal People.

Takođe, prašinu je podiglo i to što je Alana u vezi sa 20-godišnjim Dralinom Karsvelom, što se smatra zakonskim prekršajem. Ipak, Mama Džun je vezu javno aminovala. Takođe, pristala je da snima još jedan rijaliti program sa svojom porodicom po imenu “Mama Džun - Put ka spasenju” (“Mama June - Road to Redemption”).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)