Šminka

NIKAKO NE BACAJTE STARE, ISUŠENE MASKARE! Uradite im ovo i videćete čudo

Iako ste mislili da je već na izmaku i suva, jedan jednostavan trik pomoći će vam da osvežite svoju maskaru da bude kao nova.

10.01.2023 10:01

NIKAKO NE BACAJTE STARE, ISUŠENE MASKARE! Uradite im ovo i videćete čudo
pexels.com

Žene znaju koliko je šminka važna, pa čak i ukoliko su u pitanji one koje je ne nanose svakog dana, a jedan od najvažnijih delova mejkapa je svakako maskara. Danas gotovo svaka dama ne može da zamisli da izađe iz kuće, a da nema makar našminkane trepacice. Na tržištu se zato kozmetičke kuće utrkuju koja će pružiti kvalitetniji proizvod te vrste, a koji podrazumeva maskaru s najboljim efektom na volumen i dužinu trepavica.

Ipak, sve znamo koliko frustrirajuće zna da bude kada krenemo da tapkamo četkicom do dna maskare ne bi li zahvatile i poslednju njenu kap kako bismo je nanele na trepavice. Često ono što izvučemo bude minimalno ili prilikom osetimo da je sadržaj prilično suv, što na trepavicama nikako ne izgleda sjajno.

Da se ne bi sa tim suočavale i hrlile u kupovinu po novu maskaru, pokušajte ovaj trik koji se pojavio na TikToku i koji je preko noći oduševio mnoge dame. A evo o čemu se radi. 

Tiktokerka Melisa je sa svojim pratiteljkama podelila rešenje za koje joj nije bilo potrebno ništa sem čaše tople vode u koju je stavila sve svoje suve i dotrajale maskare. Kada ih je izvadila iz čaše, maskare su, verovali ili ne, bile tečne i funkcionalne kao da su tek kupljene.

- Ovo izgleda kao najbolji trik ikad -

- Definitivno ću ovo probati istog trenutka -

- Radim ovo godinama -

- Da, apsolutno uvek pali! -

- Mislila sam da sam jedina - komentarisale su korisnice popularne društvene mreže. 

Druge devojke su savetovale da postoji i drugi način kako maskaru iskoristiti kvalitetno i do kraja, a to je dodavanjem kapi za oči ili nekog ulja u nju. Jedna korisnica je podelila svoj trik rekavši kako u maskaru dodaje ulje ricinusa ili ulje jojoba i da to šminku čini neverovatnom, a uz to i neguje trepavice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)