Šminka

ZA IZGLED HOLIVUDSKE ZVEZDE POTREBNA VAM JE JEDNA OLOVKA : Saveti Džej Lo za pune i sočne usne uz koje ćete zablistati na dočeku 2023! (VIDEO)

I ona ne krije da mnoge bjuti i mejkap savete i trikove "krade" sa Instagrama i Tiktoka.

31.12.2022 12:01

ZA IZGLED HOLIVUDSKE ZVEZDE POTREBNA VAM JE JEDNA OLOVKA : Saveti Džej Lo za pune i sočne usne uz koje ćete zablistati na dočeku 2023! (VIDEO)
FOTO: Profimedia

Poznata pevačica važi za jednu od najlepše stilizovanih poznatih ličnosti. Za izgled Dženifer Lopez zaduženi su vrhunski šminkeri, međutim, u svom domu ona često koristi priliku da se sama našminka. Iako mnogi misle da ona koristi neke posebne trikove i ona poput drugih žena često za nove ideje "konsultuje" društvene mreže te primenjuje zanimljive savete koje tamo pronađe.

To je pokazala u jednom videu na Tiktoku koji demonstrirajući damama na koji način ona šminka usne koje izgledaju uvek savršeno.

Dženifer je rekla da najpre jednom braonkastom nijansom olovke linijom iscrtava liniju na dnu usana povačeći od sredine ka obema stranama.Drugu tačku definiše gore pri vrhu gde se delovi "srca" sastaju te blago precrtava usne preko pirodne linije i to je sve. To je kako kaže olovka u koju se kune i kojoj je verna, ali u nastavku nije pokazala da li nanosi karmin ili neki sjaj, već se pretpostavlja da usne iscrtava i šminka samo tom olovkom.

Tiktokeri su bili iznenađeni ovim trikom ali i time  kako Džen izgleda bez šminke.

- Nikada je nisam videla bez karmina...ona ima tako male usne..-

 

 

- Toliko filtera na njenom licu -

- Lepa je - komentarisale su korisnice tiktoka.

Video je prikupio 15,7 hiljada lajkova i očigledno se mnogim damama dopala ideja koju je Dženifer dala svima kako da ulepšaju svoje usne, međutim, neke su ostale razočarane jer su očekivale drugi deo ove mejkap rutine, mada ona nije objavljena na nalogu. Na ovom profilu pod nazivom "jasni ženski trikovi" mogu se pronaći i drugi fantastični saveti poznatih koji dele način na koji se šminkaju. Među njima su pevačica Rijana, model Hejli Biber, Kim Kardašijan  druge.

Ukoliko vam je potreban neki savet za vaš idealni mejkap u novogodišnjoj noći, pogledajte kako to rade čuvene lepotice. Izgledajte i vi poput holivudskih zvezda. Malo glamura za početak godine nije na odmet.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)